Свічки Харківська Фармацевтична фабрика з екстрактом хлорофілів евкаліпта Хлоротел 10 шт

Код:  67158721

Свічки Харківська Фармацевтична фабрика з екстрактом хлорофілів евкаліпта Хлоротел 10 шт

Код:  67158721

Немає в наявності

78

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Свічки з екстрактом хлорофілів евкаліпту Хлоротіл 10 шт

Свічки Хлоротіл мають виражену бактерицидну, антисептичну, протизапальну та знеболювальну дію.

Важливу роль виникнення різних захворювань статевих органів грає так звана нормальна мікрофлора статевих шляхів. Мікроорганізми постійно існують у статевих шляхах і можуть за певних умов стати вірулентними та брати участь у розвитку такого захворювання як вагініт. Вагініт – це запалення слизової оболонки піхви. Виявляється свербінням та виділеннями. Збудниками можуть виступати – трихомонади (трихомоніаз), хламідії (хламідіоз), грибки кандиду (кандидоз, кандидамікоз), вірус простого герпесу та цитомегаловірус. Якими б не були патологічні стани, загальновідоме захворювання легше запобігти, ніж лікувати його.

Мета профілактичних заходів зводиться до запобігання розвитку специфічного запального процесу. Заходи щодо інтимної гігієни повинні забезпечувати, з одного боку, зміцнення імунної системи організму, з іншого боку – застосування засобів має сприяти підтримці нормальної мікрофлори статевих шляхів. Отже, гігієнічні засоби повинні мати противірусний, протимікробний та протизапальний ефект. При комплексній та індивідуальній програмі профілактики необхідно дотримуватися низки загальних принципів: не вживати гострої їжі, прянощів, забороняються надмірні фізичні навантаження.

Гігієнічний засіб Хлоротіл має виражену бактерицидну, антисептичну, протизапальну та знеболювальну дію. Хлоротіл має активність щодо грампозитивних, грамнегативних мікроорганізмів, згубно діє на гриби та найпростіші. Хлорофіліпт цього засобу пригнічує зростання золотистого стафілококу, ешерихій, туберкульозних мікобактерій, дизентерійної амеби та трихомонад. Хлоротіл можна рекомендувати як допоміжний профілактичний засіб при ерозивно-виразкових ураженнях слизових оболонок.

Показання для застосування:

  • хронічні запальні процеси;

  • кольпіт, вагініт, білі;

  • дисплазія шийки матки та ерозія шийки матки;

  • гнійничкові висипання на шкірі, фурункульоз;

  • гострі респіраторні вірусні інфекції;

  • запалення жовчного та сечового міхура.

Спосіб застосування та дози : попередньо звільнивши супозиторій від контурної упаковки, ввести його якнайглибше у піхву, в положенні лежачи на спині. Максимальна добова доза 2 супозиторії. Профілактичний курс 5 днів, у разі потреби тривалість курсу до 1-2 місяців.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами