Засіб від хропіння, кліпса антихрап силіконова (1000305-White-0)

5 відгуків Код:  69978482

Засіб від хропіння, кліпса антихрап силіконова (1000305-White-0)

5 відгуків Код:  69978482

Продавець:Столиця Покупок

4.9/5  ( 768 оцінок )

139

107

Немає в наявності

71

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Людина, яка хропе, псує життя всім оточуючим. Адже всі ми знаємо, наскільки важливий здоровий сон для відновлення сил організму. Часом з-за хропіння відбувається багато сварок у родині, виникає роздратування між близькими. Навіщо ж створювати дискомфорт для дорогих вам людей і псувати собі нерви? Адже хропіння не тільки дратує оточуючих, але і шкодить тому, хто їм страждає. По-перше, людина не може відмовитися від сну, щоб не заважати іншим, з-за цього він відчуває себе винуватим і пригнобленим. Страждає його психіка, не кажучи вже про те, що під час хропіння дихання нерівне, а значить, організм насичується киснем так, як це потрібно. Кліпса анти хропіння допоможе вам подолати хропіння. Для цього вам не знадобиться відвідувати лікаря, проходити безліч обстежень в інституті сну, витрачати свій час і сили, робити непотрібні операції. Засіб від хропіння Анти Хропіння розробила відома американська компанія NASA. Воно відрізняється простотою, доступністю і відмінно справляється з поставленими завданнями. У мережі можна ознайомитися з відгуками вдячних покупців, для цього лише варто ввести в пошук фразу «кліпса від хропіння відгуки». Багато людей вже давно перевірили її дію на собі. Даний засіб від хропіння допоможе тим, хто страждає від постійного хропіння, хропіння курців, апное, захворювань носоглотки, набряків при алергії і т. д. Як же працює антихрап? Перед нами силіконова кліпса у вигляді підкови, в кінці якої поміщені магніти. Вони впливають на трійчастий нерв, тому дихальні канали розширюються, а подих, відповідно, стає вільним. Фіксувати кліпсу досить легко. Її лише потрібно вставити в ніздрі, а після злегка здавити. Анти хропіння покращує насичення крові киснем, знижує небезпеку виникнення ускладнення у сердечників, стимулює сенсорні клітини в носі, нормалізує тиск в нічний час доби. Як і будь-яка інша домашня медична техніка, прилади антихрап повинні використовуватися по особливому алгоритму. По-перше, кліпсу треба надягати на протязі 2-3 тижнів щодня, а потім необхідно робити точно такий же перерву. По-друге, в дні використання виробу Антихрап треба випивати не менше літра води на добу і не можна капати в ніс ліки на масляній основі. Кліпсу не можна надягати людям з відкритими ранами в носі і вагітним. Купити кліпсу антихрап ви можете в нашому інтернет-магазині. При регулярному використанні цей недорогий аксесуар прослужить вам 10 років. Ціле десятиліття спокійного сну завдяки цьому унікальному приладу!

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Гарантія
  • Відсутня
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 5

  • Сергей Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок
    Переваги:
    Получил, все впорядке
    Недоліки:
    1й день был дискомфорт, к утру может вылететь
  • Евгений Куцейко
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

    Заказал. Пришло на новую почту. В накладной написано все как надо. Пришёл домой, открыл - а там совсем другой товар (накладка на большой палец). Поверил в честность такого ресурса, как Rozetka и не стал проверять на новой почте, ибо уже многие годы пользуюсь и никогда не было накладок никаких.

    Переваги:
    Быстро пришло
    Недоліки:
    Заказал одно, пришло по документам оно, а по факту совсем другое. Обман чистой воды. Не рекомендую.
  • павел трошин
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

    После непродолжительного использования начинает мешать так что не заснешь, храп не проходит. Только во время использования исчезает и то не всегда. Сейчас непроизвольно скидываю это штуку во сне

    Переваги:
    Лучше чем ничего
    Недоліки:
    Мешает, не всегда помогает, чешет нос
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →