Фонофорез для обличчя і тіла LoveLines FF0382

Фонофорез для обличчя і тіла LoveLines FF0382

Продавець:LoveLiness

4.4/5  ( 18 оцінок )

2 299

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Особливість:

Лікування вугрів, глибоке очищення, підтяжка обличчя, видалення пігментів, омолодження шкіри, підтяжка шкіри, втрата ваги, відбілювання, видалення зморшок

FF0382 Пристрій для догляду за шкірою 3 in1 Beauty Сертифікація CE Управляється адаптером постійного струму,

Генератор фотонно-ультразвуковой машины для ухода за кожей может иметь 3 миллиона раз микроамплитудных колебаний в секунду. Он имеет самый эффективный и безопасный ультразвуковой индекс среди торговых в настоящее время. Так как он может достигать только 1 мм под кожей, он больше подходит для ухода за кожей вокруг глаз. Высокая ультразвуковая вибрация может генерировать функцию нагрева, чтобы дать клеткам кожи умеренную стимуляцию и эффективно помочь активировать клетки для обмена веществ и внутренней кожи.

Облучение с различной длиной волны по-разному влияет на кожу:

Синє світло, що проникає близько 0,5 мм, володіє функцією заспокоєння і проти шкірних висипань; підходить для чутливої, жирної шкіри і з шкірними висипаннями. Він може регулювати секрецію шкірного сала, ефективно позбавлятися від прищів і вугрів, щоб досягти мети прикраси. Крім того, синій світло може перешкодити і підтягнути ослаблену шкіру.

Червоне світло проникає 8-10 мм підходить для будь-якого типу шкіри; він може досягти дерми, щоб стимулювати клітковину. Нагрівання може поліпшити кровообіг і гіперплазію білка колагену, щоб зменшити зморшки і зробити шкіру більш пружною і гладкою. М'яка довжина хвилі підходить для оточуючих очей і чола.

Кольорове світло прискорює поглинання ефективного елемента жирного харчування.

Функція перекриття трикольорового червоного і синього з 3-мегапіксельними ультразвуковими хвилями робить догляд за шкірою більш помітним.

Функція трикольорового червоного і синього з 3 мега ультразвуковими хвилями робить догляд за шкірою більш помітним.

Конструкція генератора ультразвукових хвиль і генератора для догляду за фотонами тримається близько до обличчя і навколо очей, тому їм легко управляти.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами