Глюкометр для визначення рівня глюкози та кетонів у крові FreeStyle Optium Neo (Abbott Laboratories)

1 відгук Код:  98090812

Глюкометр для визначення рівня глюкози та кетонів у крові FreeStyle Optium Neo (Abbott Laboratories)

1 відгук Код:  98090812

Продавець:Med Hub company

4.8/5  ( 1197 оцінок )

Немає в наявності

1 000

18

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Компанія Abbott піонер серед виробників медичної техніки для діабетиків. Її глюкометр FreeStyle Optium Neo став справжнім хітом не тільки у Великобританії, але в усьому світі. Цей недорогий прилад має мінімальний набір функцій, але при цьому здатний вимірювати не тільки глюкозу, але і кетони. Він неймовірно простий в управлінні, заплутатися з ним практично неможливо. Ви отримуєте вже повністю готовий до виміру глюкометр прямо з коробки. Встановіть потрібні одиниці вимірювання і починайте дослідження. Цей прилад безумовно краща пропозиція на європейському ринку. Дизайн і конструкція Глюкометр FreeStyle Optium Neo виглядає стильно і сучасно. Ніяких кнопок, суцільний екран до самих рамок і дві сенсорні галочки. Виробник потурбувався про комфорт користувача, ця модель дуже тонка і ергономічна. Глюкометр зручно тримати в руці, ширина корпусу ідеально лягає в долоню. Сенсорні Кнопки управління і розташовані по обидві сторони корпусу, їх легко активувати легким дотиком пальця. Отвір для тест-смужок розташований внизу, а збоку вмонтований USB роз'єм для підключення приладу до персонального комп'ютера. Фрістайл Оптима Нео отримав великий екран з незвичайним колірним рішенням. Вся справа в білих цифрах і додаткової підсвічування, яка дозволяє проводити вимірювання навіть у темних приміщеннях. На відміну від звичних чорних знаків, білі символи виглядають дуже стильно і чітко. На екран виводиться потрібна користувачу інформація: вміст глюкози (кетонів) в крові, дата і час проведення дослідження. Є можливість перегляду порівняльного графіка, що значно спрощує розуміння свого стану. Переваги та особливості Глюкометр Abbott FreeStyle Optium Neo використовує в своїй роботі інноваційні розробки та високі технології. Надчутливі реагенти швидко реагують на глюкозу і кетони і неймовірно точно визначають їх кількість. Результати тестів зберігаються на пристрої протягом потрібного часу і можуть бути перенесені на комп'ютер для їх подальшої обробки. Всього пристрій здатний запам'ятати до 1000 показів, у клітинці прописується дата та час аналізу для порівняння результатів за досліджуваний період (тиждень, два тижні, місяць). Користувач Фрістайл Оптіум отримує низку переваг: Індивідуальна настройка і збереження параметрів; Можливість підключення до ПК; Автоматичне вмикання та вимикання пристрою. Короткі технічні характеристики FreeStyle Optium Neo: Діапазон вимірювання глюкози – 1,1 – 27,8 ммоль/л; Діапазон вимірювання кетонів – 0,0 – 8,0 ммоль/л; Кількість зразка для аналізу – 0,6 мкл; Час вимірювання глюкози/кетонів – 5/10 с; Спосіб вимірювання – електрохімічний; Витрата батареї – 3000 включень; Гарантія – немає терміну Стандарт ISO 1519

Характеристики

Країна-виробник
  • Велика Британія
Вимірювані параметри
Спосіб кодування
Діапазон вимірів
  • 1.1-27.8 ммоль/л ммоль/л
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Александр Николаевич
    Відгук від покупця. Продавець: Med Hub company

    продавец в карточке товара, раздел ХАРАКТЕРИСТИКИ, указал, что "Возможность передачи данных для ПК, iOS и Android Есть".
    А на самом деле такой возможности у данного устройства нет.
    Менеджеры продавца "Med Hub company" сами не знают, что продают. На просьбу пояснить и подсказать, как работает прибор, обещали скинуть СМС с ссылкой на программное обеспечение и инструкцию. Прошло три дня, не скинули и на звонки не отвечают.
    Прибор вернул. Не знаю, как вернуть деньги.

    Недоліки:
    плохая организация продаж