Кардіоневрин – джерело полікозанолу та омега-3 жирних кислот, які сприяють нормалізації рівня загального холестерину, ЛПНЩ (ліпопротеїдів низької щільності) та ЛПДНЩ (ліпопротеїдів дуже низької щільності) в сироватці крові та функціонуванню серцево-судинної системи, стану судин серця та головного мозку.
- Омега-3 жирні кислоти, які використані в продукті Кардіоневрин є рослинними та отримані шляхом переробки морських водоростей і тому можуть використовуватися для збагачення раціонів вегетаріанців, та для людей, які мають алергічні реакції та непереносимість морепродуктів тваринного походження.
- Полікозанол – натуральна речовина, виділена з цукрової тростини. Дія полікозанолу базується на пригніченні синтезу холестерину в клітинах печінки та прискоренні розпаду «особливо небезпечних» ліпопротеїдів низької щільності, з підвищеним рівнем яких безпосередньо пов’язаний ризик розвитку атеросклерозу.
- Полікозанол у складі Кардіоневрину, забезпечує профілактику тромбозу з тією ж ефективністю, що і малі дози антитромботичних лікарських засобів.
Регулярне вживання продукту
Кардіоневрин може сприяти зменшенню розвитку вікових та атеросклеротичних змін у судинах, та регресу існуючих атеросклеротичних бляшок. Може застосовуватися на тлі терапії препаратами для зниження рівня холестерину.
Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Умови зберігання:
- Зберігати в упаковці виробника за температури від 1 ºC до 25 ºC та відносної вологості повітря не вище 75%.
- Термін придатності - 3 роки з дати виготовлення.
- Зберігати в недоступному для дітей місці.