Властивості лікувально — профілактичного засобу Барсучий жир:
- Сприяє покращенню білкового обміну
- Поліпшує роботу шлунково-кишкового тракту
- Активує процеси регенерації тканин, сприяє прискоренню загоєння виразок та ерозій, надає захисну, обволікаючу дію на слизові оболонки шлунково-кишкового тракту завдяки наявності у складі вітамінів А та Е
- Сприяє покращенню роботи серця, кровоносної системи та зниженню ризику розвитку атеросклерозу та тромбозів.
- Завдяки наявності у складі омега-3 та омега-6 жирних кислот, які сприяють розширенню кровоносних судин, що живлять серце, дозволяє знизити рівень холестерину в крові.
- Вітаміни борсучого жиру сприяють покращенню реологічних властивостей крові
- Завдяки вмісту природних антиоксидантів — вітамінів (А, Е, В3, В6, В9), органічним та поліненасиченим жирним кислотам, борсучий жир перешкоджає передчасному старінню, сприяє покращенню стану нігтів, шкіри та волосся. Масова частка вологи та летких речовин, % — не більше 0.05 Вміст речовин: нерозчинних в ефірі вміст неомильних речовин — відсутня 0.45%
Енергетична цінність, ккал – 950 в 100 г продукту. Вміст жирів у 100 г продукту Білки – 0.015 г Вуглеводи – 0.005 г. Вміст вітамінів: вітамін А — 21 мг на 100 г продукту вітамін D — 20 мг на 100 г продукту Кислотне число, мг/КОН/г — не більше 1.5 Температура , °З — +3.5 Температура плавлення, °З — +22 Карбонільна сполука, мкмоль/г — 1,80 Вміст жирних кислот, % Ненасичених — 86.00 Насичених — 14.00 Перекисне число 1/2 Про ммоль/г — не більше 10.0.
Рекомендації щодо застосування
Барсучий застосовується для нормалізації функціонування дихальної системи, поліпшення процесу травлення, активації кишкової перистальтики.
- При бронхіті, запаленні легень, туберкульозі, плевриті та деяких видах астми.
- При зниженні імунітету, анемії та втраті ваги
- Для відновлення сил та працездатності при фізичних навантаженнях
- Після тривалого вживання фармацевтичних препаратів
Умови зберігання
Зберігати у сухому місці при температурі не більше +25°С та відносній вологості повітря не вище 75%, 24 місяці з дати виготовлення. Допустимо осад. Перед вживанням збовтати. Чи не є лікарським засобом.
Форма випуску
Флакон із медичного скла 100 г у картонній упаковці з інструкцією.