Властивості дієтичної добавки Барсучий жир (50 г):
- Сприяє покращенню білкового обміну
- Поліпшує роботу шлунково-кишкового тракту
- Активує процеси регенерації тканин, сприяє прискоренню загоєння виразок та ерозій, надає захисну, обволікаючу дію на слизові оболонки шлунково-кишкового тракту завдяки наявності у складі вітамінів А та Е
- Сприяє покращенню роботи серця, кровоносної системи та зниженню ризику розвитку атеросклерозу та тромбозів.
- Завдяки наявності у складі омега-3 та омега-6 жирних кислот, які сприяють розширенню кровоносних судин, що живлять серце, дозволяє знизити рівень холестерину в крові.
- Вітаміни борсучого жиру сприяють покращенню реологічних властивостей крові
- Завдяки вмісту природних антиоксидантів - вітамінів (А, Е, В3, В6, В9), органічним та поліненасиченим жирним кислотам, борсучий жир перешкоджає передчасному старінню, сприяє покращенню стану нігтів, шкіри та волосся. Масова частка вологи та летких речовин, % - не більше 0.05 Вміст речовин: нерозчинних в ефірі вміст неомильних речовин - відсутня 0.45%
Енергетична цінність, ккал – 950 в 100 г продукту. Вміст жирів у 100 г продукту Білки – 0.015 г Вуглеводи – 0.005 г. Вміст вітамінів: вітамін А - 21 мг на 100 г продукту вітамін D - 20 мг на 100 г продукту Кислотне число, мг/КОН/г - не більше 1.5 Температура , °З - +3.5 Температура плавлення, °З - +22 Карбонільна сполука, мкмоль/г - 1,80 Вміст жирних кислот, % Ненасичених - 86.00 Насичених - 14.00 Перекисне число 1/2 Про ммоль/г - не більше 10.0.
Рекомендації щодо застосуванняДієтична добавка Барсучий жир може бути рекомендована як джерело жиророзчинних вітамінів та ненасичених жирних кислот. Застосовується для нормалізації функціонування дихальної системи, поліпшення процесу травлення, активації кишкової перистальтики.
- При бронхіті, запаленні легень, туберкульозі, плевриті та деяких видах астми.
- При зниженні імунітету, анемії та втраті ваги
- Для відновлення сил та працездатності при фізичних навантаженнях
- Після тривалого вживання фармацевтичних препаратів
Умови зберіганняЗберігати у сухому місці при температурі не більше +25°С та відносній вологості повітря не вище 75%, 24 місяці з дати виготовлення. Допустимо осад. Перед вживанням збовтати. Чи не є лікарським засобом.
Форма випускуФлакон із медичного скла 50 г у картонній упаковці з інструкцією.
Відгуки покупців 2