Склад оболонки капсули: яловичий желатин, гліцерин. 100 г борсучого жиру містять: Вітаміни: А – 180 мкг, Е – 0.51 мг, F – 27.94 г.
Насичені жирні кислоти – 17.95%; ненасичені жирні кислоти – 78.17%, зокрема ліноленова (омега-3) – 19.62%, лінолева (омега-6) – 8.32%, олеїнова (омега-9) – 48.32% по відношенню до суми жирних кислот.
Рекомендації щодо застосування
Вживати борсучий жир як допоміжний засіб: при застуді, бронхіті, грипі, ангіні, ГРВ, запаленні легень. Барсучий жир також добре показує себе в комплексній терапії при лікуванні туберкульозу і деяких видів астми; при запальних процесах шлунково-кишкового тракту та для нормалізації травлення; для підвищення імунітету та стійкості організму до інфекцій та вірусів. Рекомендується порадитись із лікарем.
Протипоказання
Особлива чутливість.
Застереження
Не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування, дітям вживати під наглядом дорослих.
Форма випуску
У картонній коробці з інструкцією; капсули м'які желатинові по 0.3 г 45 штук у блістері та картонній коробці з інструкцією.
Умови зберігання
Зберігати в оригінальній упаковці у сухому та недоступному для дітей місці при температурі від 0˚С до 25°С. Не є лікарським засобом. Не містить ГМО.
Термін придатності
Не більше 24 місяців від дати виготовлення.