Отзывы покупателей о Сенсор Фристайл Либре 2 (Abbott Laboratories FreeStyle Libre 2)

1 отзыв

Код:  102484500

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Med Hub company

    Все працює нормально, сенсор як сенсор ;)

    • Natali Shilo

      Чи вірно моніторить рівень глюкози?

    • Ольга Ящук

      Підкажіть будь ласка з якою програмою ви використовуєте сенсор? Бо я так розумію оф програма недоступна в Україні

    • Продавец Med Hub company

      Послідовність підключення:

      Першим кроком є ​​встановлення та активація сенсора. Для цього вам знадобиться LibreLink. Так як виробник обмежив можливість завантаження з України, його треба завантажити з регіону Європа (Англія), якщо ваш сенсор європейський. Щоб це зробити потрібно змінити регіон в налаштуваннях AppStore. Якщо сенсор придбано у США, слід вибрати відповідний регіон, тобто США. У програмі LibreLink ви знайдете докладну інструкцію щодо активації сенсора.

      Після активації сенсора вам необхідно встановити застосунок Shuggah з App Store. Ця програма дозволить вам використовувати сенсор Libre 2 на вашому iPhone.

      Після встановлення Shuggah запустіть сенсор і дайте йому приблизно 60 хвилин для розігріву. Це важливо, щоб сенсор міг правильно працювати.

      Для стабільної передачі даних необхідно заборонити доступ LibreLink до Bluetooth. Для цього перейдіть до налаштувань вашого iPhone, знайдіть програму LibreLink і відключіть для нього доступ до Bluetooth.

      Переконайтеся, що програма LibreLink працює в режимі Master. Це можна перевірити у налаштуваннях програми.

      Тепер натисніть кнопку "Scan" у додатку Shuggah, додайте ваш iPhone до сенсора і тримайте вікно відкритим, поки не встановиться зв'язок із сенсором. Це може зайняти до 10 хвилин, тому будьте терплячі.

      Після успішного підключення сенсора Shuggah, натисніть "Start sensor" для запуску сенсора.

      Для більш точної роботи сенсора рекомендується ввімкнути калібрування. Ви можете скинути калібрування, натиснувши "Stop sen