Лампа бактерицидна кварцева ПРАЙМЕД ЛБК 150 озон

3 отзыва

Код:  115605157

Лампа бактерицидна кварцева ПРАЙМЕД ЛБК 150 озон

3 отзыва

Код:  115605157

Продавец:SmartGray

4.6/5  ( 291 оценок )

900

795

Нет в наличии

41

Гарантия. 12 месяцев Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Увага перед користуванням зняти захисний чохол !!! Опис: Лампа бактерицидна Праймед ЛБК-150 озон Бактерицидна лампа ЛБК-150 озон - це найпростіше, ефективне і сучасне засіб для знезараження як побутових або домашніх, так і промислових приміщень, яке доступне кожному. Використовуючи бактерицидну лампу в домашніх умовах, ви убезпечите себе і своїх близьких від ризику захворіти небезпечними вірусами, а також від шкідливих бактерій і мікробів, які можуть стати причиною серйозних проблем зі здоров'ям. Переваги бактерицидної лампи ЛБК-150: Висока ефективність. 30-хвилинний сеанс роботи бактерицидної лампи знищує 99% бактерій, вірусів і бактерій в приміщенні. Підходить для будь-яких приміщень. Використовувати бактерицидну лампу ЛБК-150 можна всюди: вдома, на дачі, в офісі, школах, дитячих садках, медичних установах, промислових виробництвах, кінотеатрах і в будь-яких інших громадських місцях. Бактерицидна лампа може замінити будь-які хімічні речовини для знезараження приміщення. Великий ресурс випромінювача. Випромінювач, який використовується в бактерицидної лампи ЛБК-150 має ресурс використання понад 5 000 годин, якого з лишком вистачить на багато років ефективної роботи.

Характеристики

Мощность
  • 15 Вт
Тип облучателя
Гарантия
  • 12 месяцев
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 3

  • Natali Chornaya
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartGray

    Очень довольны лампой беру уже вторая раз для себя и на подарок

    Достоинства:
    Нужная вещь в доме
    Недостатки:
    Не нашли
  • Александр Шаповалов
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartGray

    Товар відповідає ціні. Є сенс використовувати цю лампу із подовжувачем, який обладнано розеткою з таймером, тоді цю систему можна залишити у окремій кімнаті, а потім зайти туди після того як лампа сама відключиться і отруйний озон вивітриться.

    Достоинства:
    Проста і відносно надійна. Ультрафіолетове випромінювання швидко вбиває у кімнаті усю шкідливу мікрофлору, що після провітрювання відчутно покращує якість повітря. Озон, який утворюється під час роботи лампи хоч і небезпечний, однак дозволяє знищувати шкідливу мікрофлору у місцях, куди випромінювання не дістає.
    Недостатки:
    Нестійка основа що робить лампу небезпечною. Потребує значної уваги і акуратності у експлуатації, слід уважно контролювати потоки повітря з кімнати де йде обробка інакше повітря із небезпечною концентрацією озону може проникнути у приміщення де є люди і отруїти їх. Особливо небезпечний надлишок озону для осіб чоловічої статі.
  • Богдан Миколайович
    Продавец: SmartGray

    Распіратори від коронавірусу нею можна дезінфекувати?