Крем розігріваючий, Нове Життя, 80 мл

Крем розігріваючий, Нове Життя, 80 мл

Продавець:SUN

4.7/5  ( 21 оцінок )

144

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

розігріваючий крем - ідеальний засіб, що знімає м'язову напругу і втому. Використовується як допоміжний засіб при лікуванні м'язових і суглобових захворювань. Завдяки олеорезину стручкового перцю відбувається поступове проникнення у шкіру активних компонентів крему, що супроводжуються коліками, відчуттям тепла і послабленням напруги мускулатури. Крем рекомендується використовувати з метою зменшення болю при ревматизмі, радикуліті і артритах. Для розігріву м'язової тканини при переохолодженні, а також для швидкого відновлення після інтенсивної м'язової навантаження.
ОБСЯГ

80 мл

СКЛАД

вода демінералізована, стабілізатор, червоного перцю масло, скипидар живичний, мелена гірчиця, екстракт хрону, редьки екстракт червоного перцю екстракт, екстракт імбиру, гліцерин, олеорезин стручкового перцю, стеаринова кислота, цетилстеариловый спирт, живокосту екстракт, екстракт каштана, екстракт шабельника, лавра екстракт, екстракт глоду, екстракт деревію, масло гвоздики, берези масло, чорного перцю ефірне масло імбиру ефірне масло, ефірна олія гвоздики, кориці ефірне масло, ефірна олія розмарину, лайма ефірне масло меліси ефірне масло, камфора, ментол, антисептик.

СВІДЧЕННЯ

знімає м'язову напругу і втому, а також використовується як допоміжний засіб при лікуванні м'язових і суглобових захворювань

ВЛАСТИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ

          Олеорезин стручкового перцю — це потужний антиоксидант. Виявляє місцеву подразнюючу дію, ініціює місцевий приплив крові і сприяє посиленню обмінних процесів, тим самим, підвищуючи тонус шкіри, а також допомагає зняти застійні больові синдроми в м'язах і суглобах. Олеорезин стручкового перцю не затримується на поверхні шкіри і глибоко проникаючи в тканини, розігріває зсередини при цьому покращує прохідність діючих речовин в глибокі шари епідермісу.

          Живичний скипидар — натуральний продукт рослинного походження. До його складу входить велика гамма біологічно активних речовин, що містяться в живиці (рідкої смоли хвойних дерев) з якої живичний скипидар отримують. Застосування скипидару чинить подразнюючу дію, покращуючи кровообіг в тканинах і судинах. Живичний скипидар знайшов ефективне застосування в лікуванні захворювань опорно-рухового апарату, а також нервової системи, що призводять до обмеження рухової активності (артрити, остеоартрози, радикуліти, невралгії тощо).

          Екстракт хрону — забезпечує виражену бактерицидну дію. Завдяки активному складом, має подразнюючий ефект на шкірні покриви, тим самим, підсилюючи кровообіг і обмін речовин у тканинах, а також сприяє доставки біологічно активні речовин у глибокі шари шкіри. Надає сприятливу дію на суглоби.

          Редьки екстракт — має бактерицидну та антимікробну властивостями. Широко використовується при радикуліті, ревматизмі і захворюваннях суглобів. Завдяки потужному складу, редька сприяє очищенню ран, а також витягує гній.

          Імбиру екстракт — чинить виражену протизапальну, регенеруючу дії, загоює дрібні ранки і запалення на шкірі. Імбир ефективно знімає болі в суглобах, м'язові болі, набряки і допомагає в лікуванні ревматизму, артриту та артрозу.

          Червоного перцю екстракт — є ефективним стимулятором кровообігу і нервових закінчень шкіри. При попаданні на шкіру покращує обмінні процеси, при цьому з'являється відчуття тепла і зменшується біль.

          Живокосту екстракт сприяє зменшенню запалення і болю в суглобах, спині, попереку, м'язах і зв'язках, прискорює відновлення пошкоджених тканин при переломах, розтягненнях зв'язок, ударах. Живокіст проявляє протизапальну, антисептичну і ранозагоювальну дії. Екстракт живокосту обволікає і пом'якшує шкіру, надаючи їй здоровий зовнішній вигляд, покращує мікроциркуляцію крові, знімає напругу з м'язів і зміцнює шкірну тканину.

          Екстракт Каштана — нормалізує стан судинної стінки, підвищує стійкість капілярів, знижує їх ламкість. Відноситься до венотонізуючою засобам рослинного походження, що сприяє збільшенню міцності і тонусу кровоносних судин.

          Екстракт шабельника — має виражену знеболюючу, солевыводящим, протизапальну, регенеруючу і протиревматичних властивостями. Шабельник покращує функціональний стан опорно-рухового апарату, чинить позитивний вплив при порушеннях рухливості суглобів і хребта, полегшує ревматичні болі і зменшує запальний процес.

          Лавра екстракт — має знеболюючу, протизапальну, антибактеріальну властивостями. Здатний швидко усунути біль і зняти запалення в суглобах і попереку. Застосовується при остеохондрозі, артритах і артрозах, зокрема ревматизмі, а також ефективно допомагає при ударах, розтягненнях, гематомах і пролежнях.

          Екстракт глоду — стимулює клітинне оновлення, покращує обмінні процеси і збагачує шкіру киснем. Глід надає розслабляючу дію на шкіру, знімає набряклість і зміцнює стінки судин.

          Екстракт деревію — чинить спазмолітичну, ранозагоювальну, кровоспинну дії. Ефективно використовується при ревматизмі і має протизапальну властивість.

          Червоного перцю масло — ефективно стимулює кровообіг і відновлює обмінний процес в клітинах. Червоний перець має здатність глибоко проникати в тканини, надаючи сосудоразширяющее і розігріваючу дії, при цьому збільшуючи приплив крові і обмін речовин на локалізованому ділянці. В результаті відбувається швидке одужання.

          Масло Гвоздики — має антибактеріальну, протизапальну, знеболюючу властивостями. Гвоздика є прекрасним антисептиком, знімає запалення і бореться з інфекціями. Масло гвоздики уповільнює процес старіння, так як добре регулює рівень поліненасичених жирних кислот в організмі; зміцнює імунну систему і знімає м'язові судоми. Регенеруючі і дезінфікуючі якості масла сприяють швидкому загоєнню ранок, подряпин і укусів комах.

          Берези масло — добре підходить для полегшення всіх видів м'язових болів, так як є дуже сильним болезаспокійливу і помірним зігріваючим засобом. При ревматизмі та артриті масло сприяє знищенню токсинів, які також можуть бути причиною болю.

          Чорного перцю ефірна олія — усуває проблеми опорно-рухової системи, наслідки фізичних перевантажень, травм та обморожень. Ефективно при всіх формах і видах артрозів, артритів, міозитів, невралгій, невритів. Стимулюючу і тонізуючу властивості дозволяють включати перець засоби для спортсменів, він поліпшує м'язовий тонус.

          Ефірне масло імбиру — основними властивостями імбиру належить його здатність надавати протизапальний та антисептичний ефект. Його успішно застосовують для лікування захворювань опорно-рухового апарату, зокрема артриту, артрозу, різних ступенів розтягнень. Крім того, взаємодіючи з шкірою, він надає стимулюючу і болезаспокійливу дію і покращує кровообіг.

          Ефірне масло Гвоздики — має сильну антисептичну, спазмолітичну, бактерицидну та знеболювальні властивості. Допомагає розслабитися після фізичної перевтоми, знімає м'язові судоми.

          Ефірне масло кориці — надає заспокійливу, спазмолітичну, болезаспокійливу дії. Масло дозволяє швидко зігрітися, усунути м'язову скутість і дрож. Знімає м'язові спазми і полегшує болі в суглобах при ревматизмі. Швидкий розігрів м'язів дозволяє легше долати спортивні навантаження. Коричневе ефірне масло тонізує шкіру, усуває блідість і сприяє більш швидкому усуненню синців.

          Ефірне масло розмарину — має протизапальну, бактерицидну, знеболюючу, протиревматичну та протинабрякову властивостями. Ефективно застосовується як допоміжне засіб при загостренні та лікуванні ревматичних і артритних болів. Надає полегшує дію при м'язових спазмах, допомагає розслабитися втомленим і скутим м'язам. Застосовується для полегшення спортивних травм і розтягувань, а також для кращого розігріву м'язів перед заняттям спортом.

          Лайма ефірне масло є прекрасним антисептиком. Освіжаючий запах надає стимулюючу і тонізуючу дії. Завдяки болезаспокійливого, протизапальній та антисептическому властивостям знаходить застосування при ревматизмі та артриті.

          Ефірне масло меліси — надає анальгирующее, антисептичну і заспокійливу дії. Покращує кровообіг і використовується при остеохондрозі і ревматичних болях.

          Камфора — виявляє протизапальну, антисептичну, протисвербіжну дії і покращує мікроциркуляцію крові.

          Ментол — має заспокійливу, протизапальну і охолоджуючим властивостями. Сприяє виведенню токсинів і зниження хворобливих реакцій. Ментол ефективно зменшує запальні процеси і місцеву температуру, стимулює відтік крові і полегшує дренаж.

          Мелена гірчиця — має протизапальну, антисептичну місцево подразнюючу і відволікаючим властивостями. Гірчиця надає розігріваючу дію, що сприяє зменшенню запальних процесів і усунення болю. Гірчицю ефективно використовують при ревматизмі, подагрі, артриті, при расстяжениях і ударах. Гірчиця розслабляє і знімає напругу в м'язах.

          Стеаринова кислота— підвищує стійкість шкіри до зовнішніх несприятливих факторів, покращує її еластичність і надає бархатистість.

          Цетилстеариловый спирт — сприяє проникненню поживних речовин в більш глибокі шари шкіри, образовует вологоутримуючу плівку і володіє дезинфікуючим властивістю, а також надає м'яке приємне відчуття шкірі.

Гліцерин — зволожує шкіру, сприяє нормальному процесу життєдіяльності клітин епідермісу. Перешкоджає передчасному старінню.

Антисептик— збільшує термін зберігання готового косметичного виробу. Володіє антигрибковою та антибактеріальною ефектами.

Стабілізаторзабезпечує стабільність готового продукту.

Рекомендації по застосуванню:

масажними рухами нанести крем на проблемні ділянки шкіри. Для посилення ефекту розігріте місце обгорнути вовняною тканиною. Ступінь впливу крему можна регулювати втиранням. Застосовувати 1 - 2 рази на день.

Передозування: щоб зменшити розігріваючий ефект крему шкіру можна змастити будь-яким рослинним маслом.

Строки та умови зберігання: 24 місяці при температурі від +5оС до +25оС. Протипоказання:

індивідуальна непереносимість компонентів. Не наносити на пошкоджену шкіру. Уникати потрапляння в очі і на слизові оболонки.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами