Натуральний спрей проти вошей та гнид Pediakid для дітей від 3 років / BALEPOU SPRAY 100 мл (PK20)

Натуральний спрей проти вошей та гнид Pediakid для дітей від 3 років / BALEPOU SPRAY 100 мл (PK20)

Продавец:I-lab cosmétique

4.9/5  ( 120 оценок )

426

Есть в наличии

15

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

PEDIAKID НАТУРАЛЬНИЙ СПРЕЙ ПРОТИ ВОШЕЙ ТА ГНИД ДЛЯ ДІТЕЙ ВІД 3 РОКІВ / BALEPOU SPRAY 100 мл

• Спрей з органічними ефірними оліями.

• Відлякує і вбиває вошей і гнид.

• Ніжно діє на шкіру голови.

• Ексклюзивна формула без агресивних і хімічних інгредієнтів, без спирту, парабенів або феноксіетанолу.

Тонкий аромат лаванди. Спрей репелент профілактичної та лікувальної дії. Ефективно бореться із зараженням.

Від 3 років.

Склад: підготовлена ​​вода, квіткова вода лаванди гібридної, лаурил глюкозид, полігліцерил-2 діполігідроксістеарат, бензиловий спирт, гліцерин, ефірна олія лаванди вузьколистої (LAVANDULA ANGUSTIFOLIA), дегідрооцтова кислота, ефірна олія кори атласького кедра (CEDRUS ATLANTICA), ефірна олія шкірки солодкого апельсина (CITRUS AURANTIUM DULCIS), ефірна олія квітів пеларгонії великоквіткової (PELARGONIUM GRAVEOLENS), ефірна олія листа чайного дерева (MELALEUCA ALTERNIFOLIA), гідроксид натрію, гераніол (0,022% м/м), ефірну олію листа равенсари (RAVENSARA AROMATICA), цитраль, лімонен , ліналол, цитронеллол.

Містить органічну квіткову воду квітів лаванди, гераніол і натуральні ефірні олії: кедр, герань, равенсара, лаванда, солодкий апельсин, чайне дерево.

Застосування: Перед вживанням добре збовтайте. Розповсюдьте на волосся по всій довжині (близько 8 натискань спрію, тобто 1 мл) і м'яко вмасуйте протягом 3 хвилин, щоб рівномірно розподілити засіб. Не змивайте і не витирайте. Повторіть застосування після того, як засіб висохне, нанісши безпосередньо на волосся (близько 4 натискань спрею або 0,5 мл), а також на всі потенційно забруднені предмети одягу (шпильки, коміри курток, шарфи, шапки ...). Може використовуватися щодня. Для максимальної ефективності використовуйте разом з шампунем Balépou®.

Застосування шампуню і спрею від вошей в комбінації: Для лікування і знищення вошей і гнид в першу чергу необхідно використовувати шампунь. Спрей допомагає зупинити педикульоз, тому що його можна наносити на текстиль, гребінець для волосся, інструменти для волосся ... а також вранці перед відвідуванням школи / дитячого садка, щоб швидше видалити вошей і захистити дитину.

Спрей можна використовувати також окремо для профілактики, коли немає зараження вошами. У разі зараження шампунь є основним препаратом, але найкраще застосовувати одночасно обидва засоби, тому що воші / личинки можуть залишатися на тканині, гребінці, а також для захисту дитини протягом дня, якщо він знаходиться в контакті з іншими зараженими дітьми.

Форма випуску: Спрей 100 мл.

Кінцева дата споживання: дивись на етикетці (упаковці).

Виробник: Лабораторія ІНЕЛДЕА, Франція, 06510, Карро, ЗІ Карро, 4-та Авеню – 10-та Ру.

Характеристики

Состав
  • Подготовленная вода, цветочная вода лаванды гибридной, лаурил глюкозид, полиглицерил-2 диполигидроксистеарат, бензиловый спирт, глицерин, эфирное масло лаванды узколистной (LAVANDULA ANGUSTIFOLIA), дегидроуксусная кислота, эфирное масло коры атласского ке
Применение
  • На открытом воздухе и внутри помещения
Страна
  • Франция
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами