Термометр медичний електронний цифровий Geratherm (Гератерм) Rapid

Оставить отзыв

Код:  180684148

Термометр медичний електронний цифровий Geratherm (Гератерм) Rapid

Оставить отзыв

Код:  180684148

Продавец:Ultimate

4.7/5  ( 93 оценок )

402

Нет в наличии

23

Гарантия. 24 месяца Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Термометр Geratherm Rapid - термометр для гіпотермії, що виготовлений з безпечних матеріалів, не містить ртуті та скла. Geratherm Rapid - це оригінальний електронний термометр з гнучким наконечником і позолоченим сенсором.

Виріб оснащений технологією Digital Running Scale, що полягає в візуальній, цифровій подачі підвищення температури на моделі класичного термометра.

Він зручний для дітей і дорослих, має чіткий та сучасний дисплей, а також, синхронізує пам'ять останнього вимірювання. Рекордний кут згинання наконечника - за фактом до 120 ° - дозволяє звести до мінімуму травматизм при вимірюванні температури у дітей. Продукт стане незамінним помічником у професійному вимірюванні температури в домашніх умовах. Звуковий сигнал, що супроводжує процес вимірювання, допомагає правильно використовувати термометр. Збільшений дисплей з вбудованою лінзою не буде проблемою для людей зі слабким зором. Термін роботи батареї понад 3 роки при десяти вимірах в день або 200 годин безперервної роботи. Водонепроникний температурний датчик термометра здатен продовжити термін служби приладу. Gerathem Rapid - забезпечує професійне вимірювання температури в домашніх умовах. Завдяки гнучкому наконечнику електронний термометр є дбайливим на дотик до шкіри та мінімізує ризики ушкоджень. Електронний термометр також має ультратонкий, високоякісний чохол, що захищає термометр від внутрішніх та зовнішніх факторів ризику. Пластмасова оболонка виготовлена з високоякісного матеріалу, завдяки чому даний прилад не розіб’ється при падінні.

Вимірювання температури займає до 15 секунд, що дозволяє не відривати малюка від його важливих занять надовго. Звуковий сигнал попередить Вас про наявність високої температури.

Завдяки водонепроникній конструкції, яку забезпечують спеціальні герметичні вставки, що захищають прилад від попадання води всередину та змінному акумулятору - прилад прослужить Вам якнайдовше!

Характеристики

Дополнительные функции
Область измерения температуры
Диапазон измерений температуры
  • 32,0 - 43,9 °С °C
Точность измерения
  • 0.1 °C
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами