Термометр медичний електронний цифровий Geratherm (Гератерм) Fusion

1 отзыв

Код:  180684176

Термометр медичний електронний цифровий Geratherm (Гератерм) Fusion

1 отзыв

Код:  180684176

Продавец:Ultimate

4.7/5  ( 93 оценок )

535

Нет в наличии

13

Гарантия. 24 месяца Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Geratherm Fusion - термометр для гіпотермії високого класу. Виріб обладнань технологією Digiital Running Scale. Вона полягає у візуальному, цифровому відображенні підвищення температури на моделі класичного термометра. Продукт забезпечує професійне вимірювання температури в домашніх умовах.

Він зручний для дітей і дорослих, має чіткий і сучасний дисплей і синхронізує пам'ять останнього вимірювання. Продукт стане незамінним помічником у професійному вимірі температури в домашніх умовах. А звуковий сигнал, що супроводжує процес вимірювання, допомагає правильно використовувати термометр.

Збільшений дисплей з вбудованою лінзою не буде проблемою для людей зі слабким зором. Термін роботи батареї більше 3-х років при десяти вимірах в день або 200 годин безперервної роботи. Водонепроникний температурний датчик термометра продовжує термін служби приладу.

Термометр Gerathem Fusion забезпечує професійне вимірювання температури в домашніх умовах. А завдяки гнучкому наконечнику електронний термометр є дбайливим на дотик до шкіри і мінімізує ризики ушкоджень. Електронний термометр також має ультратонкий, високоякісний чохол, який захищає термометр від внутрішніх і зовнішніх факторів ризику. Пластмасова оболонка виготовлена ??з високоякісного матеріалу, завдяки чому, даний прилад не розіб'ється при падінні.

Вимірювання температури займає до 15 секунд, що дозволяє не відволікати малюка від його важливих занять надовго. А звуковий сигнал попередить Вас про наявність високої температури.

Завдяки водонепроникній конструкції, яку забезпечують спеціальні герметичні вставки, що захищають пристрій від потрапляння води всередину і змінному акумулятора термометр прослужить Вам довше!

Характеристики

Дополнительные функции
Область измерения температуры
Диапазон измерений температуры
  • 28,0°C - 43,9°C °C
Точность измерения
  • 0.1 °C
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 1

  • Станислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ultimate

    Отличный термометр. Удобный, привычный индикатор.