Охолоджуючий компрес миттєвої дії Dispotech

Оставить отзыв

Код:  208494079

Охолоджуючий компрес миттєвої дії Dispotech

Оставить отзыв

Код:  208494079

47

Есть в наличии

15

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

  • Швидка допомога в будь-який час та в будь-якому місці
  • Зменшення болю та запалення в ушкодженій ділянці тіла
  • Можна використовувати відразу – не потребує замороження чи особливих умов зберігання
  • Температура охолодження - 4С
  • Високоякісне герметичнее пакування з дуже міцного поліетилену
  • Компрес використовується при наданні першої медичної допомоги, як засіб зупинки носової кровотечі. М'яко та швидко діє, якщо прикласти до перенісся

Миттєвий лід або ж охолоджуючий компрес миттєвої дії – пакет одноразового використання, застосовується при наданні першої допомоги, для зменшення болю та зменшення запалення травмованої ділянки тіла. Не потребує замороження та особливих умов зберігання.

Форма випуску і склад: надміцний зовнішній пакет, який не можливо пошкодити навіть при дуже сильному ударі, сипучий гранульований реактив та рідкий реактив, який у свою чергу запаяний в менший, внутрішній пакет-капсулу.

Спосіб використання: сильно вдарити по пакету, або ж дуже сильно стиснути його обома руками, таким чином, щоб пробити всередині капсулу і змішались реагенти, при хімічній реакції яких утворюється холодна речовина з температурою - 4С. Саме така температура є найбільш ефективною для усунення забоїв, синців, гематом та больових відчуттів. При цьому ж саме температура - 4С не завдає шкоди, тобто не травмує шкіру і не призводить до простудження м’язів. Тому охолоджуючий компрес можна накладати безпосередньо на оголену шкіру протягом 10-15 хв. Інтервал між прикладаннями також повинен становити 10-15 хв. До того часу поки пакет не використовується, його можна зберігати, де завгодно, і завжди мати при собі у сумці чи в аптечці, чи на поличці вдома.

Показання: забої, вивихи, розтягнення, гематоми, розриви тканин, перенапруження м'язів. Максимальний час застосування при травмах 30 хвилин. Загальний час охолодження пакету понад 2 години.

Застереження: компрес використовують лише для зовнішнього застосування, при потраплянні вмісту пакету в очі чи на шкіру, потрібно негайно промити місце ураження водою. Якщо дитина або доросла людина проковтнула реагенти, то слід негайно викликати лікаря ! Зберігати у недоступному для дітей місці !

Миттєвий лід стане незамінним помічником для спортсменів під час тренувань, якщо отримали травму, синець, розтягнули м’язи чи сухожилля. Адже , швидкість дії та функціональність такого компресу дасть бажане полегшення і втамує біль вже в перші хвилини після травми. Завдяки своєму компактному розміру він легко вміститься у сумці і буде готовий до використання миттєво!

Вам не потрібно шукати лід та допоміжні засоби для його застосування. Для використання компресу достатньо сильно вдарити по пакету, щоб розбити всередині капсулу і змішались реагенти, при хімічній реакції яких утворюється холодна речовина з температурою - 4С. Саме ця температура є найбільш ефективною для усунення забоїв, синців, гематом та больових відчутті. При цьому ж саме - 4С не завдають шкоди, тобто не травмують шкіру і не призводять до простудження м’язів. Миттєвий лід можна накласти безпосередньо на оголену шкіру травмованої ділянки тіла.

Лікування холодом є дієвим методом надання першої медичної допомоги після чи під час виснажливих спортивних тренувань чи змагань. Охолодження м’яких тканин зменшує рівень запальних процесів в ураженій ділянці тіла та сприяє швидкому відновленню після травми.

Охолоджуючий компрес миттєвої дії має бути у кожній домашній, автомобільній чи дорожній аптечці, адже у житті часто трапляються ситуації, коли поблизу немає медичного пункту, а допомогу потрібно надати вже і зараз! Миттєвий лід забезпечить ефект тривалого охолодження з перших хвилин його застосування!

Охолоджуючий компрес миттєвої дії стане також хорошим помічником для дбайливих матусь і татусів, адже під час своїх веселих витівок малюки часто отримують забої, синці, подряпини, розтягнення м’язів чи набряки зовсім не очікувано, навіть вдома, на дачі, дитячому садку чи майданчику.

Миттєвий лід стане надійним помічником для туристів чи альпіністів. Компрес дуже зручно використовувати в екстремальних умовах походу чи під час активного відпочинку з друзями чи рідними на пікніку. Ви зможете ефективно, якісно та швидко надати дієву першу допомогу.

Цікаво знати: Миттєвий лід дієвий при незначних сонячних опіках та сонячному ударі, при якому холод необхідно прикладати у зоні потилиці, також під час надання першої медичної допомоги при переломах кінцівок. Лікування холодом не має побічних ефектів. Перші письмові згадки про лікування методом охолодження з’явились у древній Греції. Про обезболюючу дію холоду писав лікар, засновник лікарської етики, Гіппократ, а історія лікування холодом бере початок з XVII ст.

Миттєвий лід – перша допомога у Вашій кишені, хай де б Ви не знаходились! Надійний та незамінний помічних при травмах поруч з Вами ЗАВЖДИ І ВСЮДИ за доступну ціну!

Характеристики

Страна регистрации бренда
  • Италия
Страна-производитель
  • Италия
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами