Безконтактний інфрачервоний Термометр Medisana FTN

35 відгуків Код:  256850221

Безконтактний інфрачервоний Термометр Medisana FTN

35 відгуків Код:  256850221

Продавець:HeyMam

4.9/5  ( 57 оцінок )

2 099

1 749

Немає в наявності

1

Гарантія. 36 місяців офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Стильний, компактний корпус інфрачервоного термометра Medisana FTN має зручну ергономічну форму, що дозволяє зручно і надійно тримати його в руці. Завдяки універсальному Medisana FTN, Ви зможете виміряти температуру тіла Вашого малюка на відстані 5 см швидко, якісно і найголовніше безконтактно.

Термометр Medisana FTNдопоможе контролювати температуру в приміщенні, а також вимірювати температуру в рідинах і на будь-яких інших поверхнях (від 0 до 100 ° С).

Фоновий колір дисплея буде змінюватися від зеленого до яскраво червоний, в разі підвищення температури, що є відмінною рисою Medisana FTN (76120).

Ідеальний прилад для вимірювання температури у дітей навіть під час сну, без пробудження!

Підходить також для масового виміру температури в лікарнях, школах і колективах завдяки абсолютній гігієнічності безконтактного методу вимірювання. Пам'ять на останні 30 вимірів часу. Термометр має зручний пластмасовий футляр для зберігання.

Всього в кілька кліків Ви можете виправити цю ситуацію. Залишайте заявку на Medisana FTN на нашому сайті і наш кваліфікований фахівець в найкоротший час зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки і відповість на всі виниклі питання. У будь-яку точку України відправимо Ваше замовлення на зручний Вам відділення Нової Пошти. По Києву можлива доставка кур'єром прямо до Вашого порогу.

З нетерпінням чекаємо Ваших звернень.

Характеристики

Країна-виробник
  • Німеччина
Зона вимірювання температури
Діапазон вимірювань температури
  • 0 — 100 °C
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 35

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки