Безконтактний інфрачервоний Термометр Medisana FTN

35 відгуків

Код:  256850221

Безконтактний інфрачервоний Термометр Medisana FTN

35 відгуків

Код:  256850221

Продавець:HeyMam

4.9/5  ( 57 оцінок )

2 099

1 749

Немає в наявності

1

Гарантія. 36 місяців офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Стильний, компактний корпус інфрачервоного термометра Medisana FTN має зручну ергономічну форму, що дозволяє зручно і надійно тримати його в руці. Завдяки універсальному Medisana FTN, Ви зможете виміряти температуру тіла Вашого малюка на відстані 5 см швидко, якісно і найголовніше безконтактно.

Термометр Medisana FTNдопоможе контролювати температуру в приміщенні, а також вимірювати температуру в рідинах і на будь-яких інших поверхнях (від 0 до 100 ° С).

Фоновий колір дисплея буде змінюватися від зеленого до яскраво червоний, в разі підвищення температури, що є відмінною рисою Medisana FTN (76120).

Ідеальний прилад для вимірювання температури у дітей навіть під час сну, без пробудження!

Підходить також для масового виміру температури в лікарнях, школах і колективах завдяки абсолютній гігієнічності безконтактного методу вимірювання. Пам'ять на останні 30 вимірів часу. Термометр має зручний пластмасовий футляр для зберігання.

Всього в кілька кліків Ви можете виправити цю ситуацію. Залишайте заявку на Medisana FTN на нашому сайті і наш кваліфікований фахівець в найкоротший час зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки і відповість на всі виниклі питання. У будь-яку точку України відправимо Ваше замовлення на зручний Вам відділення Нової Пошти. По Києву можлива доставка кур'єром прямо до Вашого порогу.

З нетерпінням чекаємо Ваших звернень.

Характеристики

Зона вимірювання температури
Діапазон вимірювань температури
  • 0 — 100 °C
Точність вимірювання
  • 0.1 °C
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 35

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки