Отзывы покупателей о Пульсоксиметр Pulse Oximeter Jziki 302 пульсометр на палец портативный электронный оксиметр

2 отзыва

Код:  260976546

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • GloryUA
    Отзыв от покупателя. Продавец: Child by car

    Коли міряєш на одному пальці, показники протягом хвилини можуть змінюватися від 94% до 99% в обох напрямках. Причому спочатку завжди показує вищі значення, потім падають, потім знову зростають. Доводиться міряти на кількох пальцях і обирати середнє значення.

    Достоинства:
    Простий у використанні.
    Недостатки:
    Дуже неточний.
  • Грищук Оксана
    Продавец: Child by car

    Після того , як залишила заявку на купівлю пульсоксиметра, мені зателефонували , щоб я підтвердила замовлення.Я у менеджера запитала, чи будуть в комплекті батарейки, мені відповіли , що так. Хворію на ковід -19 і сама не змогла піти на Нову пошту отримати замовлення, попросила сусідку. Коли вона принесла мені моє замовлення , то в комплекті батарейок не було, а замістьт них поклали "подарунок"- одноразову маску. Тепер мені хворій потрібно йти купувати батарейки , щоб почати користуватися прибором? Навіщо тоді менеджери перезвонюють , уточнюють і дають непрадиву інформацю. Як би я знала , що в комплект батарейки не входять, то замовила б в іншого продавця. Дуже прикро за таке ставлення придавця до покупця.

    Достоинства:
    не має
    Недостатки:
    пульсоксиметр без батарейок
    • Продавец Child by car

      Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук, вибачте що так вийшло, але всі пульсоксиметр ми комплектуємо батарейками. Приносимо вибачення за таку незручність. Напишіть Номер Вашої картки через форму "запитати продавця" ми компенсуємо їх вартість.