Пластир для детоксикації Kinoki Cleansing Detox Foot Pads Очищуючий лейкопластир Білий (zx-0220)

Оставить отзыв

Код:  279204403

Пластир для детоксикації Kinoki Cleansing Detox Foot Pads Очищуючий лейкопластир Білий (zx-0220)

Оставить отзыв

Код:  279204403

Продавец:ABIE

4.7/5  ( 312 оценок )

77

30

Нет в наличии

7

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Детоксикаційні пластирі для стоп Kinoki Detox - це антиоксидант, який під час сну максимально допомагає організму людини в процесі оновлення і самоочищення, надає дію на біоенергетичний потік, впливаючи через стопи, а також спонукає функціональні системи організму та імунної системи поступово збільшувати інтенсивність самоочищення і самовідновлення.

Основне призначення детоксикационного пластиру на стопи Kiyome KINOKI Cleansing Detox Foot Pads - це очищення крові і лімфи.

Застосовується для профілактики і лікування целюліту, варикозного розширення вен і для допомоги при вирішенні багатьох проблем зі здоров'ям. Для виготовлення пластирів використовується ретельно відібраний сік цілющих дерев, вік яких складає більше 40 років, і екстракти більше 30 рослин.

Після того як пластир наклеюється на стопи, що містяться в ньому компоненти, починають витягувати накопичилися в організмі водонерозчинні токсини. Стопи - найважливіша частина людського організму!

Відповідно до теорії традиційної китайської медицини, на стопах розташовано більше 60 активних точок, а також є рефлекторні зони, пов'язані з багатьма внутрішніми органами. У цьому місці проходять важливі канали «цзінло», а також концентруються «шлаки» людського організму. Накопичуючись протягом тривалого часу в організмі людини, токсини перешкоджають нормальному кровообігу і можуть викликати різні захворювання.

Застосування пластиру на стопи для виведення токсинів стимулює циркуляцію крові і лімфи в організмі людини. Через рефлекторні зони на стопах, пластир починає поступово «витягати» накопичилися в організмі токсини.

Регулярне застосування пластиру на стопи сприяє активному виділенню токсинів з організму, служить для активізації кровообігу і очищенню каналів «цзінло», регулює діяльність залоз внутрішньої секреції, сприяє очищенню шкіри, покращує колір обличчя, усуває шкірну пігментацію. Розміщуючи пластирі в певних точках, Ви можете підсилити вплив на той чи інший орган або зону Вашого тіла. Деяким людям достатньо провести один курс лікування - 5 днів. У деяких пластирі на стопи залишаються темними, з яскраво вираженою «витяжкою», можна помітити велику кількість темної і липкою рідини - токсини, навіть після 3-4 курсів.

Стан організму залежить від віку людини, забрудненості місця його проживання, стану здоров'я та імунітету.

Відмітною якістю пластиру Kinoki на стопи є його наочність - ви можете самі спостерігати за процесом виведення токсинів.

В процесі очищення спрацьовують природні абсорбція функції. З організму людини "витягуються" накопичилися "вологі токсини", лімфатична рідина. Після використання, на поверхні пластиру, яка має контакт з шкірою, утворюється буро-коричнева каламутна слиз. Чим довше застосовувати пластир, тим з кожним разом після використання він буде світліше. Що говорить про процес очищення організму.

Основні компоненти:

Деревне (бамбуковий) оцет - заживляє рани ефектом, регулює діяльність внутрішніх органів, підсилює виведення токсинів через пори шкіри.

Турмалін - виділяє інфрачервоні промені і негативно заряджені іони, стимулює кровообіг і видалення токсинів з організму.

Хтозна - має унікальні абсорбційними здібностями, вбирає і виводить з організму токсини.

Перліт - матеріал вулканічного походження, містить флавоноїди.

Глікозиди - сприяє виведенню токсинів і відновленню обміну речовин.

Чистий кремній - посилює циркуляцію лікарських речовин.

Крохмаль - поглинає вологу, що міститься в виводяться з організму токсинів.

Перила - антибактерицидне дію.

Кора акантопанакс шипуватий - стимулюючі дію на центральну нервову систему.

Евкоммія вязолистная - відновлює сили, знижують кров'яний тиск, болезаспокійливий засіб.

Гуттуінія серцелиста - протизапальну та сечогінну дію.

Властивості пластиру:

Сприяє покращенню кровообігу.

Активізує діяльність клітин.

Покращує діяльність органів почуттів, жовчного міхура, шлунка, тонкої і товстої кишки, сечового міхура.

Позбавляє від втоми і набряків в ногах.

Сприяє одужанню хворих органів, зміцненню печінки;

Запобігає можливість появи пухлин.

Допомагає швидко заснути, покращує якість сну.

Знімає запалення і сприяє поліпшенню роботи лімфатичної системи.

Виводить шлаки.

Підвищує імунітет.

Допомагає страждають запорами, зайвою вагою, порушеннями нервової системи, курцям, людям, схильним до алкогольної залежності.

Основні компоненти:

Деревне оцет, бамбуковий оцет, Хтозна, докуда, Локатний лист, Вітамін С, Овочева клітковина, Турмалин, Аметист, Оброблений цеоліт, Діатомова земля, Пластинчастий гриб, Грейпфрут, Малина, Лаванда, Кайенский перець, Молочний чортополох, Японський зелений чай, Кориця, женьшень, Конджак, М'ята, Кульбаба, Чорний глід, Фенхель, Лакрица, Алое віра, Імбир, Арніка, Декстрин.

Протипоказання: Не використовувати вагітним, годуючим жінками, жінкам протягом менструального періоду (плюс 3 дні до і після циклу), не рекомендується використовувати дітям, а також не використовувати на відкритих ранах.

Спосіб застосування:

Для найкращого результату, накладайте пластирі перед сном.

Вимити і висушити ноги, розрізати упаковку з пластирами і звільнити їх від прозорої обгортки, з клеїться частини зняти папір, закріпити на клейкою стороні пластир так, щоб до стопи притискати пластир тією стороною, де немає напису, щільно притиснути до ніг обох ніг. Через 8-10 годин зняти пластир, вимити ноги або протерти вологою серветкою. Регулярне використання пластиру підсилює ефект.

До складу пластиру на стопи входять тільки натуральні компоненти, що використовуються в традиційній китайській медицині. Пластир не містить шкідливих хімічних речовин. Чи не є ліками!

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами