Кисневий концентратор Elmaslar Oxytime Q5 (5л)

Оставить отзыв

Код:  279732473

Габариты (ВхШхГ)
  • 61 x 49 x 38 см см

Кисневий концентратор Elmaslar Oxytime Q5 (5л)

Оставить отзыв

Код:  279732473

Продавец:Techno-P

19 600

18 499

Нет в наличии

8

Гарантия. 12 месяцев Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Кисень життєво необхідний всім людям на планеті. Та чи кожен з них отримує його в потрібному обсязі? Зрозуміло, немає. Якщо мова йде про проживанні за містом, де всюди ліси з полями, то, швидше за все, дефіциту кисню немає. Але у великих містах справи йдуть інакше. навіть невелике зниження обсягу О2 може спровокувати швидку стомлюваність, слабкість, а також головні болі. Однак з будь-якої ситуації можна знайти вихід - кисневий концентратор Elmaslar Oxytime Q5, що пропускає через себе повітря під тиском. На виході ви отримуєте чистий О2.

Концентратор кисню Elmaslar Oxytime Q5 - це компактний пристрій з лаконічним дизайнерським рішенням, який органічно впишеться майже в будь-який інтер'єр. Продуктивність становить 5 літрів за хвилину. А цього більше, ніж достатньо для домашнього застосування.

Elmaslar Oxytime Q5 вирішить проблему дефіциту кисню в міській квартирі, офісі, комерційному приміщенні. Завдяки йому ви створите комфортну атмосферу і користь для всіх членів сім'ї незалежно від віку. Завдяки кислородотерапии в значній мірі покращиться стан пацієнта, у якого діагностовано серцева або дихальна недостатність. Знизиться задишка, нормалізується функціонування легенів і серця.

Застосування кисневого концентратора Elmaslar Oxytime Q5:

  • Мінімізує шкоду на тлі куріння.
  • Благотворно позначиться на захисних силах організму, коли мають місце бути психоемоційні і фізичні навантаження, відновний етап після перенесених оперативних втручань, а також хвороб.

Кисень життєво необхідний пацієнтам, у яких розвивається хронічна обструктивна хвороба легень. А дана патологія зустрічається дуже часто і становить велику небезпеку. Причини тут можуть бути різними - забруднене повітря, вдихання пилу, куріння.

Але це не говорить про те, що кисневий концентратор Elmaslar Oxytime Q5 принесе користь тільки людям з будь-якими патологіями. Його часто набувають для збереження бадьорості і високої працездатності.

Elmaslar Oxytime Q5 відрізняється компактністю, низьким рівнем шуму. В доповненні він обладнаний коліщатками і ручкою для зручного транспортування. він однозначно стане в нагоді всім членам сім'ї без винятку.

Характеристики

Сфера использования
Категория
Особенности
  • Рівень очищення кисню: 93 % (± 3 %), Діапазон витрати: 1-5 л, Рівень шуму: ≤55 дБ, Вихідний тиск: 80-100 кПа, Вольтаж електропостачання: 220 В, Споживна потужність: 360 Вт
Комплектация
  • Кисневий концентратор, Зволожувач, Канюля назальна, Повітряний фільтр тонкої очистки, Фільтри-прокладки (фільтр грубої очистки), Інструкція українською мовою, Гарантійний талон, Лист МОЗ
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами