Капли для глаз Heltec Жовті краплі 5 мл

Оставить отзыв

Код:  283648533

Капли для глаз Heltec Жовті краплі 5 мл

Оставить отзыв

Код:  283648533

Продавец:MVoptika

4.5/5  ( 36 оценок )

370

Нет в наличии

3

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

"Жовті краплі" - комплексний препарат, який позитивно впливає на ферментативні системи, обмінні процеси, покращує трофіку тканин, імунні процеси, виявляє гіполіпідемічний, гіпоазотемічний, гіпоглікемічний ефекти, виявляє антиоксидантні, протизапальні та антигістамінні властивості. Показання для застосування: профілактика та корекція гіповітамінозних станів, вікової катаракти, макулодистрофії, при порушенні трофіки ока, патології рогівки, при порушенні проникності судин, післяопераційні стани.
У складі міститься:

Рибофлавін – один із найважливіших водорозчинних вітамінів, кофермент багатьох біохімічних процесів. Біологічна роль рибофлавіну визначається участю у побудові флавінових коферментів, що входять до складу каталітичних центрів найбільш важливих окисно-відновних процесів. Покращує загоєння тканин, що вкрай важливо у терапії дистрофії рогівки та у післяопераційному періоді. Благотворно впливає на нервову тканину і на ті «провідники», які здатні передавати нервові імпульси, що йдуть у головний мозок від сітківки ока. Входить до складу зорового пурпуру, захищає сітківку ока від шкідливого впливу ультрафіолетових променів. Показання для застосування рибофлавіну: гемералопія (куїна сліпота), у комплексній терапії з ретинолом; кон'юнктивіти, кератити, ірити, рани, що довго не гояться, або виразки рогівки; зниження гостроти зору та втома очей, пов'язані з тривалими навантаженнями на орган зору.
Кверцетін – флавонол. Флавоноїд кверцетин є агліконом багатьох рослинних флавоноїдних глікозидів, у т.ч. рутина, і належить до вітамінних препаратів групи нар. Антиоксидант, має протизапальні властивості, покращує кровообіг. Завдяки репаративним властивостям кверцетин прискорює загоєння ран. Маючи капіляростабілізуючі властивості, пов'язані з антиоксидантною дією та мембраностабілізуючим впливом, він знижує проникність капілярів. Кверцетин має протизапальний ефект завдяки блокаді ліпооксигеназного шляху мітаболізму арахідонової кислоти, зниженню синтезу лейкотрієнів, серотоніну та інших медіаторів запалення.
Дезоксирибоза – входить до складу нуклеїнових кислот – великих молекул, які беруть участь у процесах передачі, реалізації та зберігання спадкової інформації у клітинах.

У краплях також міститься аскорбінова кислота, глюкоза, цитраль та ін. Активні компоненти.

Зарегистрировано Государственной лекарственной службой МОЗ Украины.
Изделие всесторонне тестировано и одобрено врачами офтальмологами.
Произведено в Украине.

Характеристики

Применение
  • Область вокруг глаз
Страна
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами