Експрес-тест ECOTEST COV-W23M для виявлення COVID-19 (ковід-19), антитіла IgG/IgM №1 (ковид-19)

7 отзывов

Код:  285629643

Експрес-тест ECOTEST COV-W23M для виявлення COVID-19 (ковід-19), антитіла IgG/IgM №1 (ковид-19)

7 отзывов

Код:  285629643

Продавец:DIANARA

4.9/5  ( 54 оценок )

300

170

Нет в наличии

102

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Швидкий тест на виявлення COVID-19 (ковид-19, ковід- 19), антитіла IgG/IgM — це швидкий візуальний імунологічний аналіз для якісного визначення антитіл IgM та IgG до вірусу SARS-CoV-2 в зразках цільної крові, сироватки або плазми крові людини. Його основне завдання — виявити, чи дійсно це коронавірус, а не інші захворювання з подібними симптомами. Тест виявляє наявність антитіл, що виробляються нашою імунною системою у відповідь на коронавірус (антиген). Такі антитіла виробляються на 5-6 день хвороби. Тест дає змогу також виявити осіб із безсимптомним перебігом захворювання COVID-19. ПРОЦЕДУРА Збір зразків Перед проведенням тестування доведіть тест-набір і зразок до кімнатної температури (15-30 °C). 1. Витягніть тест із саше пакета та використовуйте його якомога швидше. 2. Помістіть тест на чисту, рівну поверхню. Нанесіть на тест інформацію з ідентифікатором пацієнта або контрольним ідентифікатором. Для досягнення найкращих результатів, тест треба провести не більш ніж за годину, після відкриття первинного паковання. Для зразків сироватки/плазми: За допомогою піпетки на 5 мкл обережно втягніть зразок до лінії заповнення й внесіть увесь зразок (приблизно 5 мкл) у лунку для зразків на тестовому пристрої, потім додайте 3 краплі розчину з буфера та запустіть відлік. Для зразків вільної крові: За допомогою піпетки на 5 мкл обережно втягніть зразок вище лінії заповнення (уникайте потрапляння зразка в міхур піпетки) і перенесіть 1 краплю зразка в лунку для зразка на тестовому пристрої, потім додайте 3 краплі розчину з буфера та запустіть відлік. 3. Зачекайте появи забарвленої лінії (-й). Зачитайте результат за 15 хв. Примітка. Зразки можна вносити за допомогою мікропіпетки. ІНТЕРПРЕТАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПОЗИТИВНИЙ Позитивний для lgG + lgM: Забарвлення лінії в контрольній зоні (С) змінює колір із синього на червоний, а дві інші пофарбовані лінії з'являються як у тестовій зоні lgG, так і в тестовій зоні lgM. Інтенсивність забарвлення ліній не має значення. Результат вважається позитивним для антитіл lgG і lgM до COVID-19. Позитивний для lgG: Забарвлення лінії в контрольній зоні (С) змінюється із синього на червоний, а також з'являється червона лінія в тестовій зоні lgG. Результат вважається позитивним для специфічних антитіл lgG до COVID-19. Позитивний для lgM: Забарвлення лінії в контрольній зоні (С) змінюється із синього на червоний, а також з'являється червона лінія в тестовій зоні lgM. Результат вважається позитивним для специфічних антитіл lgM до COVID-19. НЕГАТИВНИЙ Негативний: Забарвлення лінії в контрольній зоні (С) змінює колір із синього на червоний, а в тестовій зоні lgG і lgM пофарбованих ліній немає.

Характеристики

Дополнительные характеристики
  • Качественное определения антител IgM и IgG к вирусу SARS-CoV-2 в образцах цельной крови, сыворотки или плазмы крови человека,
Страна регистрации бренда
  • Китай
Страна-производитель
  • Китай
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 7

  • Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIANARA

    Нормальный тест, показал точный результат, такой же как и в лаборатории. Хороший продавец, отправили быстро. Наверное, возьму ещё про запас в аптечку. Цена доступная, даже с доставкой - напорядок дешевле чем в аптеках по городу.

    Достоинства:
    Быстрый результат. В моем случае - точный.
    Недостатки:
    Плохо открывался скарификатор. Педанты-паникёры могут иметь вопросы к стерильности так как запаковано в зип-пакет.
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIANARA

    Просто.Швидко.

    Достоинства:
    Достовірно
    Недостатки:
    Відсутні
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIANARA

    Так склалось, що вкололась бустером, коли в організмі був вірус. Ковід підтверджено купленим в аптеці тестом на антиген. Тому шукала тест на lgM+lgG за ціною. Найдешевшим виявився цей тест. Продавець зразу ж передзвонила і відправила 2 тести згідно замовлення. І ось сьогодні, на 10 день від початку захворювання, тест легко виявив антитіла lgG до ковід. Продавцю респект за швидкість доставки і ціну на якісний тест. Всім міцного здоров'я!

    Достоинства:
    вартість і легкість у використанні
    Недостатки:
    дуууже дрібний шрифт в інструкції. Проте інструкцію можна легко знайти в інтернеті, а відео - на ютуб)
Смотреть все отзывы к товару у продавца →