Корсет попереково-крижовий LT-280 Orliman Іспанія (646-8332)

Корсет попереково-крижовий LT-280 Orliman Іспанія (646-8332)

Продавець:Spine&Foot

4.6/5  ( 69 оцінок )

1 499

1 399

Є в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Корсет Orliman LT-280 виготовлений в Іспанії, призначений для поперекового відділу спини. Бандаж для спини має в основі багатосмуговий дихаючий матеріал з двома стрічками, що перетинаються, а також відтяжками.
 
Основні переваги попереково-хрестового корсету Orliman LT-280:
 
1. Надійна фіксація поперекового відділу спини.
2. Вибір індивідуального рівня жорсткості.
3. Широкий розмірний ряд.
4. Використовуються матеріали високої якості, що захищає шкіру від подразнень та залишає приємні відчуття при зіткненні з тілом. Якість матеріалу корсетів Orliman гарантує ефективне використання виробів тривалий період.
5. Корсет досить компактний та легкий.
 
 
Попереково-крижовий корсет Orliman LT-280 використовують при болях, пов'язаних із радикулітом, остеохондрозом та іншими захворюваннями опорно-рухового апарату. Вони знижують нездужання в спині та попереку, а також сприяють процесу інтенсивного одужання. У післяопераційний період використання корсету Orliman прискорить реабілітацію.
Носіння корсета знизить навантаження на ділянки хребта, уражені хворобою. Рекомендується використовувати для профілактики при зайнятті спортом із сильними фізичними навантаженнями, відбувається розслаблення м'язів у попереку від напруги. Рекомендації не обмежуються лише носіння людям, які мають проблеми зі спиною, корсет може ефективно використовуватися з метою профілактики.
 
Основні характеристики корсету Orliman:
 
Спереду висота – 16 см
Ззаду висота – 26 см
Колір бежевий
 
Щоб виріб міг принести необхідну дієву користь, потрібно використовувати кілька правил:
 
1. Перш ніж купувати корсет, необхідно проконсультуватися зі спеціалістом, який зможе підібрати потрібний Вам рівень фіксації.
2. Корсет Orliman LT-280 слід правильно затягувати. Слабке затягування не дає потрібного ефекту. Надмірне перетягування може завдати шкоди. Верхня частина виробу повинна щільно прилягати до попереку, нижня – охоплювати верх таза.
3. Потрібно суворо дотримуватися часу носіння (не більше 5 годин на день). Часте використання може призводити до розслаблення м'язів з подальшою атрофією.
4. Одягати рекомендують корсет на білизну.
 
Догляд за Orliman LT-280
 
Корсет – делікатний виріб, відповідно дотримуватися правил догляду за ним. Прання передбачається виключно ручне та при температурі не вище 40°С, у легкому мильному розчині. Сушити природним шляхом, далеко від нагрівальних приладів.
 
 
 
 
 
 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами