Реп'яшок звичайний (Парило) трава 1 кг

Реп'яшок звичайний (Парило) трава 1 кг

Продавець:Корисності від Бузі

4.9/5  ( 78 оцінок )

320

Є в наявності

2

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Репяшок - відома багаторічна трав'яниста рослина. У списку цілющих трав альтернативної медицини займає гідне місце. Його використовують в різних країнах протягом століть. Залежно від проблеми, яку варто вирішити, рослинні препарати на основі рослини використовують для внутрішнього або зовнішнього застосування. Альтернативна медицина використовує репяшок звичайний для лікування широкого спектру захворювань. Препарати на основі рослини сприяє зняттю запальних проявів, використовуються для попередження, терапії різних патологічних процесів. Травники рекомендують репяшок при хворобах печінки, шлунково-кишкового тракту, суглобів, серця, судин, жіночих, шкірних патологіях та ін.

У народній медицині рослина використовується для зупинки кровотеч у жінок, при болісних менструаціях, пухлинних процесах, ерозіях. Також його рекомендується приймати при мастопатії.

Народний засіб сприяє усуненню неприємних симптомів, запальних проявів, болю. Користь для жінок обумовлена протипухлинну дію, здатність зменшувати доброякісні пухлини, попереджаючи їх переродження в злоякісні новоутворення.

Характеристики

Фасування, г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами