Отзывы покупателей о Корректор осанки UKC Back support belt, корсет для спины универсальный

3 отзыва

Код:  297081998

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Виталик Владимиров
    Отзыв от покупателя. Продавец: Martin

    Пришёл товар ,получил.лямки маленькие хотя товар брал как безразмерный а на дочь первого класса не подойдет куда смотрит розетка своих клиентов так обманывать если товар компаньенский то проверяйте его компаньона своего на вашем сайте розетка я выбрал бандаж а получил худею зла нету подходящего

    Недостатки:
    Обманывают с размером
  • Виталик Владимиров
    Отзыв от покупателя. Продавец: Martin

    Ожидаю этот товар надеюсь все будет хорошо

  • Юля Гойос
    Отзыв от покупателя. Продавец: Martin

    Короткі шлейки і на животі і на плечах. Не застібається взагалі! Продавець вказав розмір УНІВЕРСАЛЬНИЙ!!! Хочу повернути товар та отримати назад свої кошти, в т.ч. за доставку. Або ж обмін на ххл за рахунок продавця

    • Юля Гойос

      Відділ контролю якості #Rozetka це зо за жарти? Постійно приходять повідомлення на мою пошту, що питання вирішене!?! Ким вирішене?
      Продавець зі мною не зв‘язувався. Я телефонувала тричі вам. Пояснювала проблему. В мене уточняли номер МОГО телефону. Телефонували отримувачу (йому не потрібно телефонувати, він словак і не розмовляє українською на стільки добре, аби вам то пояснювати)
      Я телефонувала вам сама вчора в 17 год, що питання ніяк ніким НЕ вирішене. І через 20 хвилин мені знову приходить повідомлення, що проблему вирішено.
      Мені, по вашому, немає що робити, окрім як телефонувати вам щодня?

    • Юля Гойос

      Питання вирішене. Дякую магазину
      Претензій жодних немаю.
      На жаль, коментар не знаю як видалити.