Отзывы покупателей о Слуховой аппарат Axon V-185 заушный

2 отзыва

Код:  298230158

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Чечка Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24

    Полне г**о, він просто лежить і пищить на будь якому рівні, в руки береш він аж яервоніє от цього писку,насроїти не реально. Не Рекомендую

    • Продавец E-Shop24

      Дякуємо за Ваш відгук. З відгуку зрозуміли, що апарат пищить, коли не вставлений в вухо. Апарат, який не вставлений в вухо завжди пищить. Щоб не було свисту, потрібно апарат прилаштувати в вухо так, щоб вушна вкладка щільно прилягала. Для цього потрібно підібрати вкладку в вухо, яка не буде пропускати повітря - в комплекті їх декілька різних розмірів. Також потрібно вставляти апарат в вухо на мінімальній гучності, а потім налаштовувати гучність. Для додаткової консультації залишили свій контактний номер телефону людині, яка спілкувалася з нами по телефону, що вказаний в Вашому замовленні.

    • Продавец E-Shop24

      Якщо товар не підходить, або некоректно працює, можна зв"язатися з нами для вирішення питання. На жаль, при спробі зв"язатися з Вами ми по вказаному телефоні спілкувалися з людиною, яка мала передати Вам наш номер телефону для отримання Вами консультації. Ви з нами так і не зв"язалися. Відповідно, після наших підказок все ж розібралися, як користуватися придбаним товаром. Тому вважаємо, що Ваш відгук залишений несправедливо. При потребі, звертайтеся, завжди раді допомогти.

  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24

    В принципе со своими функциями справляется. Сначала поставили самую маленькую амброшуру, аппарат вёл себя нестабильно, пищал часто. Поменяли на другую, стал стабилен. За эти деньги в принципе пойдёт.

    Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не стабилен. Не все амброшуры подходят