У складі Карпатського чаю "Іван-чай" містяться тільки натуральні природні компоненти, зібрані в екологічно чистих регіонах України. Він має приємний смак і тонкий трав'яний аромат. Карпатський чай "Іван-чай" не тільки припаде до душі любителям чаю, але і подбає про здоров'я. Цей напій має позитивний ефект на організм людини
Як правильно пити Іван-чай
Є кілька різних методів заварювання Іван-чаю. Залитий окропом у 95-100°C Іван-чай відстоюють в чайнику протягом 10-15 хв. Потім настій збовтують, збагачуючи тим самим напій ефірними маслами. Іван-чай також можна варити, насипавши висушені пагони в каструлю і заливши холодною водою. Рідина повинна покривати їх на 5-10 сантиметрів. На повільному вогні довести відвар до кипіння, після чого зняти ємність і залишити на 15 хвилин під кришкою.
Пити чай, заварений зі зніту, рекомендують двічі на день, але можна вживати й у більшій кількості (до 5 разів). Випивши щойно заварений Іван-чай, не викидайте заварку. Додавши в неї окріп, з однієї порції можна отримати ще до 5 порцій напою. І у кожної такої порції корисні властивості зберігатимуться.