Иван-чай Міх Чаю ферментированый 50г

Оставить отзыв Код:  301663063

Иван-чай Міх Чаю ферментированый 50г

Оставить отзыв Код:  301663063

Продавец:Vegan Point

4.8/5  ( 96 оценок )

Нет в наличии

60

7

Самолечение может быть вредным для вашего здоровья!
Внимание! Перед применением лекарственного средства или медицинского изделия рекомендуется обязательно ознакомиться с инструкцией и проконсультироваться с врачом.
Описание и инструкция по применению приведены исключительно в ознакомительных целях и не должна быть использована как руководство к самолечению.
Только врач может принять решение о назначении препарата, а также определить дозы и способы его применения.

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Іван-чай ферментований- незаслужено забутий попередник чорного індійського чаю. Згідно з дослідженнями, ферментоване листя Іван-чаю - справжня альтернатива чорному чаю, при цьому в ньому не міститься кофеїну, що є в каві та чайному листті. Це відома аскорбінка, адже містить в 6 разів більше вітаміну С ніж у лимоні та шипшині. Ферментація забезпечує найбільш повний та корисний склад чаю . Іван-чай підвищує гемоглобін, нормалізує травлення, обмін речовин та артеріальний тиск, знімає головний біль. Є потужним природним антисептиком, загоює рани, лікує запалення та інфекції. Цікавий факт, якщо випити чай вранці, то він бадьорить, ввечері- заспокоює та розслаблює. За вмістом антиоксидантів він може посперечатись з зеленим чаєм та червоним вином, тому має сильну омолоджуючу та очищуючу дію. Напій не містить жодних барвників чи ароматизаторів. Заливши окропом дрібку ферментованого Іван-чаю, ви отримаєте насичений смак, аромат та колір. Смакуй своє рідне, українське!

Корисні властивості трав'яного чаю
По-перше - це смачно і дуже корисно. Карпатський чай наприклад, настільки популярний, що його дуже часто використовують як сувенір для гостей з-за кордону і забирають із собою на пам'ять про чисте повітря і кращих в світі видах. Його цілющі властивості, в залежності від складу, можуть бути різноманітними: такі чаї позитивно впливають на обмін речовин, підвищують імунітет, покращують травлення і використовуються для профілактики хвороб.

Характеристики

Страна-производитель
  • Украина
Фасовка, г
Количество пачек в упаковке, шт
  • 1
Срок годности
  • 12 місяців
Страна регистрации бренда
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами