Чоловік жилет для бігу, для схуднення, на блискавки, неопрен Zipper Vest

Чоловік жилет для бігу, для схуднення, на блискавки, неопрен Zipper Vest

Продавець:ZOOM Store

4.7/5  ( 249 оцінок )

259

Немає в наявності

14

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Чоловік жилет для бігу, для схуднення, на блискавки, неопрен Zipper Vest

Сучасні представники сильної статі досить часто не задоволені тим, як виглядає їхнє власне тіло, незадоволені зайвою вагою. для чоловіків допомагає вирішити всі проблеми! це одяг для схуднення та занять спортом. Вона з'явилася на ринку аналогічних товарів відносно недавно, але вже встигла завоювати величезну кількість поклонніков.В чому секрет ефективності? Весь одяг виготовлена з унікальною двошарової тканини, до складу якої входять неопренові, поліестерові та нейлонові волокна. Майка сприяють створенню «парникового ефекту». Тіло під ними інтенсивно розігрівається, посилюється потовиділення. Це сприяє втраті зайвих кілограмів і зменшення обсягів тіла. можна носити вдома або на треніровку.Она відрізняються стильним дизайном. В такому одязі допустимо навіть здійснювати вуличні пробіжки. Використовуючи майку, чоловіки, що мають проблемне тіло або бажають позбутися від зайвих кілограмів, можуть займатися корекцією власної фігури і при цьому навіть не замислюватися про дієти або відвідини спортивного залу.

Матеріал: Neotex

Майки рекомендується надягати на 3-5 годин в день і займатися при цьому повсякденними справами, або носити під час активних тренувань. Знайомлячись із зразками продукції, представленими на сайті, необхідно брати до уваги деякі моменти, пов'язані з точністю передачі кольору і зовнішнього вигляду продукції. Виробник залишає за собою право в односторонньому порядку без повідомлення споживача вносити зміни в колірну обробку вироби і колір самого виробу, модель вироби.

Характеристики

Вікова група
Матеріал
  • Neotex
Колір
  • Black
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами