Тест на визначення антигенів BioNote NowCheck COVID-19 Ag уп/25 шт

Оставить отзыв

Код:  307958183

Тест на визначення антигенів BioNote NowCheck COVID-19 Ag уп/25 шт

Оставить отзыв

Код:  307958183

Продавец:TheBridge

6 000

Нет в наличии

4

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Тест NowCheck COVID-19 Ag - це експрес-хроматографічний імуноаналіз для визначення специфічних антигенів SARS-CoV-2 в носоглотці людини. Тест призначений для застосування медичними працівниками і лабораторіями та слугує для ранньої діагностики інфекції SARS-CoV-2 у пацієнтів з відповідними клінічними симптомами. Він надає початковий результат скринінгового тесту. Для підтвердження інфекції SARS-CoV-2 результат необхідно підтвердити більш специфічними альтернативними методиками.

Нові експрес-тести для якісного визначення антигену SARS-CoV-2 аналогічно ПЛР - тестуванню виявляють РНК вірусу SARS-CoV-2 та надають можливість виявити хворобу на ранній стадії. Ця ефективна альтернатива ПЛР тестуванню вже визнана ВООЗ та увійшла до стандартів надання медичної допомоги при COVID-19.

Згідно наказу МОЗ України від 17.09.2020 року № 2122, тест на виявлення антигену SARS-CoV-2 необхідно використовувати для швидкого попереднього скринінгу. Важлива різниця між ПЛР тестуванням та тестом на антиген COVID-19 - швидкість отримання результату. Час отримання результату при ПЛР тестуванні від 1 до 3 діб, при тестуванні на антиген - до 30 хвилин у присутності хворого.

Переваги тестування на антиген: висока точність результатів, доступна ціна, виявлення хвороби на ранній стадії захворювання при появі перших симптомів, в годину коли концентрація вірусу у носоглотці максимальна, висока чутливість та специфічність, швидке отримання результату.

Тест NowCheck COVID-19 Ag пройшли процедуру верифікації на відповідність в Одеському лабораторному центрі МОЗ України.

Характеристики

Дополнительные характеристики
  • Быстрый результат до 20 минут. Образец-мазок из носоглотки. Чувствительность 88,68% Специфичность 98,25% Комплектация: 25 Тест-кассет. 25 Флаконов с буфером. 25 Колпачоков для нанесения. 25 Стерильных тампонов. Инструкция. Наклейки на тест-касеты.
Страна регистрации бренда
  • Республика Корея (Южная Корея)
Страна-производитель
  • Республика Корея (Южная Корея)
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами