Роликовий бальзам Jerelia від застуди та головного болю (21809)

Оставить отзыв

Код:  342748600

Роликовий бальзам Jerelia від застуди та головного болю (21809)

Оставить отзыв

Код:  342748600

Продавец:ЯЛД

4.9/5  ( 33 оценок )

259

199

Заказ от 1 шт

Есть в наличии

5

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Бальзам на основі потужної комбінації природних антисептиків – прополісу і ефірних олій евкаліпту, ялівцю та м'яти – допоможе захиститися від грипу і застуди, подолати нежить. Зменшить набряк, полегшить носове дихання і відходження слизу і мокротиння. Посилить опірність організму, що особливо актуально в сезон підвищеної вірусної активності, прискорить одужання. Бальзам також швидко та ефективно діє при головних болях різного походження, в тому числі при мігрені. Допомагає при безсонні, розслабляє, заспокоює. Без синтетичних барвників, ароматизаторів, консервантів.

Склад: кукурудзяна олія, камфора, ефірні олії м’яти, ялівцю, евкаліпту, метилсаліцилат, екстракт прополісу, тимол, евгенол.

  • Прополіс – унікальна природна субстанція, що володіє біологічними властивостями антибіотиків і яку неможливо синтезувати штучно. Використовується при застудних і сезонних вірусних захворюваннях, у комплексній терапії гострих і хронічних запальних захворювань слизової носоглотки і верхніх дихальних шляхів.
  • Ефірна олія евкаліпту – чинить антисептичну, антибактеріальну, противірусну, болезаспокійливу, протизапальну дії. Використання олії дозволяє усунути запальні і застійні явища в носоглотці і органах дихання, очистити дихальні шляхи і позбутися від нежитю і кашлю.
  • Камфора – при місцевому застосуванні, впливаючи на чутливі нервові закінчення, проявляє відволікаючу, рефлекторно-подразнюючу, знеболювальну та протизапальну дії. Покращує місцевий кровообіг і трофіку тканин.
  • Ефірна олія м'яти – чинить болезаспокійливу, спазмолітичну, протизапальну, жарознижувальну, тонізуючу, бронхолітичну дії.
  • Ефірна олія ялівцю – чинить протизапальну, бактерицидну, антивірусну, відхаркувальну, спазмолітичну, місцево-подразнюючу та відволікальну, тонізуючу та загально стимулюючу дії.
  • Метилсаліцилат – чинить протизапальну і знеболювальну дії. Нормалізує підвищену проникність капілярів, поліпшує процеси мікроциркуляції, зменшує набряк і інфільтрацію запалених тканин.
  • Тимол (похідне лікарської рослини чебрецю звичайного) чинить потужну протизапальну, знеболюючу і антисептичну дії.
  • Евгенол – ароматний компонент ряду ефірних олій. Чинить знеболюючу, протизапальну та антисептичну дії.

Corn Oil , Camphora, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Juniperus Communis Berry Essential Oil, Methylis Salicylas, Propolis Extract, Eucalyptus Globulus Essential Oil, Thymol, Eugenol.

Нанесіть легкими круговими рухами на шкіру скроневої і потиличної областей. При застуді наносити на крила носу та перенісся.

Протипоказання: Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів засобу, бронхіальна астма, коклюш, схильність до судом, вагітність та період лактації, діти. Шкірні захворювання і порушення цілісності шкірних покривів в місцях нанесення засобу. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Застереження: Уникати потрапляння в очі. Тільки для зовнішнього використання. Не є лікарським засобом.

Характеристики

Страна
  • Украина
Страна регистрации бренда
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами