Перезаряжаемая УФ-лампа Гермицидная дезинфекция УФ-свет UVC , белая на подставке

Оставить отзыв

Код:  350813505

Перезаряжаемая УФ-лампа Гермицидная дезинфекция УФ-свет UVC , белая на подставке

Оставить отзыв

Код:  350813505

Продавец:Italiande

4.6/5  ( 168 оценок )

2 486

Нет в наличии

Гарантия. 14 дней Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Області застосування: невеликі приміщення, такі як гардероби, шафи, полиці, холи, холодильники, пральні машини, транспортні засоби, сантехніка, материнське та дитяче приладдя, дезінфікуючі маски, мобільні телефони, одяг, предмети домашнього побуту та інші невеликі предмети.

Легка та компактна, повна стерилізація, висока швидкість стерилізації (бактерії та віруси скрізь, приховані загрози безпеці не видно неозброєним оком). Хороша герміцидна лампа може ефективно захистити їхнє поширення.

Для найкращого результату необхідно провести ультрафіолетове знезараження протягом 2-3 хвилин для усунення вірусів у певному живому середовищі. Ефективне видалення цвілі та бактерій, допоможе при догляді за літніми людьми та групами ризику з низьким імунітетом. Профілактика простудних захворювань, ризику перехресного інфікування та смерті від інфекційних захворювань. Дезінфекція теплиці та домашніх тварин.

Лампа виконана з кварцового скла, яка може використовуватись протягом 10000 годин. Рекомендовано проводити кварцювання не більше 1-2 разів на день, по півгодини. Перш ніж вмикати лампу, переконайтеся, що в кімнаті ніхто не знаходиться, приберіть кімнатні рослини і домашніх вихованців, щоб не піддавати їх надлишку ультрафіолету. Оскільки пристрій виробляє озон, приміщення потрібно провітрювати близько 10 хвилин.

Характеристики

Гарантия
  • 14 дней
Страна регистрации бренда
  • Китай
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами