Крем 999 пианпин 30 гр.

Оставить отзыв

Код:  354037689

Крем 999 пианпин 30 гр.

Оставить отзыв

Код:  354037689

Продавец:VBS

4.5/5  ( 27 оценок )

399

Заказ от 1 шт

Есть в наличии

15

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

итайська Мазь червона «999» (або «Пианпин»)

Унікальне за ефективністю засіб нейродерміті, псоріазі, дерматиті, грибкових уражень та ін. шкірних висипань.

Мазь «999» - це один з найефективніших засобів, що застосовуються при різних захворюваннях шкіри. Мазь «999» (або «Пианпин») має антисептичну та протизапальну дію, відновлює і покращує структуру шкіри.

Мазь «999» - є одним з кращих засобів китайської медицини при лікуванні різних захворюваннях шкіри в т. ч. екземі, псоріазі, грибкових ураженнях, нейродерміті та контактному дерматиті, а також при лікуванні юнацьких прищів допомагає при лікуванні алергії на шкірі, швидко усуває наслідки укусів комахами. Мазь «999» усуває запальні процеси на шкірі, усуває подразнення шкіри, поправляє дефекти шкіри, зміцнює її імунологію.

Цей унікальний препарат поставляється більш ніж в 100 країн і регіонів світу. Мазь «Пианпин» досі залишається незамінним по ефективності засобом для багатьох людей, які страждають різними захворюваннями шкіри.

Основні компоненти: у кожному грамі мазі міститься 0.75 мг. гексаметазона, камфори 0.10 мг, ментолу 0.10 мг, допоміжні речовини: екстракти рослин, натрію фосфат, рідкий парафін, гексадеканол, глицерилмоностеарат, гліцерин, полиоксил (40) стеарат, карбомер, бікарбонат натрію, очищена вода.

Призначення: використовується в дерматології.

Фармакологічна дія: що міститься в мазі гексаметазон ацетат має протизапальну дію, володіє антигістамінним ефектом; м'ята і камфора мають протисвербіжну, знеболюючою дією, стимулюють місцевий кровообіг.

Використовується в лікуванні локалізованих сверблячих дерматозів, нейродерматозов, контактних дерматитів, мокнучі екземи, себорейного дерматиту, псоріазу.

Спосіб застосування та дози: зовнішньо, 1-2 рази в день, нанести невелику кількість мазі на уражені ділянки шкіри легкими масажними рухами.

Побічна дія: при тривалому використанні може призводити до атрофії шкірного покриву, порушення циркуляції крові в микрососудах шкіри, пігментації шкіри. У рідкісних випадках викликає алергічні реакції.

Забороняється:

наносити на поверхню шкіри з відкритими ранами не рекомендується використовувати при набряку після нанесення або вираженої непереносимості. не використовувати препарат особами з захворюваннями вірусної етіології (герпес, віспа тощо) Застереження:

1. Уникати потрапляння препарату в очі і на слизові (рот, ніс тощо).

2. Вагітним і годуючим жінкам застосовувати з обережністю.

3. При великій площі ураження шкірного покриву і необхідності тривалого застосування препарату, рекомендується провести пробне використання протягом 1 тижня; якщо симптоми не припиняються, то проконсультуйтеся з лікарем.

4. Якщо в місці нанесення мазі з'являється відчуття печіння, почервоніння і набряклість, то слід припинити застосування мазі, змити препарат у місці нанесення. При необхідності звернутися до лікаря.

5. При реінфекції, слід звернутися до лікаря.

6. Спортсменам застосовувати з обережністю.

7. Заборонено застосовувати маленьким дітям (до 10 років).

8. Алергікам застосовувати з обережністю.

9. При зміні властивостей мазі, припинити її застосування.

10. Зберігати препарат далеко від дітей.

11. Дітям старше 10 років і підліткам застосовувати під наглядом лікаря.

12. Якщо в даний час використовуєте інші ліки, зверніться до лікаря.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ:

зберігати препарат в прохолодному місці, захищеному від світла та вологи.

Розфасовка: тюбик, 30 г

Термін придатності: 24 місяці

Характеристики

Страна
  • Китай
Страна регистрации бренда
  • Китай
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами