Капсули для лікування хвороб шлунка 100 шт. Kamin Chan (Камін Чан) Siamica N7

Капсули для лікування хвороб шлунка 100 шт. Kamin Chan (Камін Чан) Siamica N7

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 132 оцінок )

400

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Препарат для лікування захворювань шлунково-кишкового тракту. Має протизапальні, антибактеріальні, знеболювальні властивості. Нормалізує секрецію шлунка. Має жовчогінну дію. Перешкоджає утворенню каменів у жовчному міхурі. Куркума сприяє загоєнню ран та регенерації пошкодженої шкіри.

Комплекс Turmeric capsule – натуральний засіб, який використовується при лікуванні різноманітних патологій шлунково-кишкового тракту. Витяжка з дикорослої куркуми, що входить до його складу, давно відома медикам як компонент, що надає сприятливу дію на стан травної системи людини:

• Вітамін Е прискорює регенерацію кишкового епітелію;

• вітаміни С та К підвищують неспецифічну резистентність організму та прискорюють загоєння виразкових уражень слизових оболонок;

• набір мікро та макроелементів, включаючи цинк, фосфор, магній, кальцій та залізо нормалізують обмін речовин;

• складні полісахариди – природне середовище у розвиток симбіотичної кишкової мікрофлори;

• рослинні флавоноїди та ефірні олії мають знезаражуючий ефект.

Tumeric capsule для лікування захворювань шлунково-кишкового тракту рекомендований при виразкових патологіях верхнього та нижнього відділів травної системи, включаючи гастрити та дуоденіти, ентерити та коліти. Прийом засобу показаний при захворюваннях печінки та жовчного міхура, включаючи холецистити та жовчнокам'яну хворобу, гепатити. Препарат допомагає при усуненні візуальних проявів цих патологій, включаючи трофічні виразки і рани, що довго не гояться. Регулярний прийом допомагає позбутися проявів гастроезофагеальної рефлюксної хвороби, дисбактеріозу кишечника.

Спосіб застосування
Засіб для лікування ШКТ приймають внутрішньо після їжі, по дві капсули тричі на день, запиваючи великим об'ємом води. Тривалість стандартного терапевтичного курсу – шість тижнів, за потреби його можна продовжувати.

Побічні ефекти та протипоказання
Не рекомендовано використання засобу у разі запущеної жовчнокам'яної хвороби, коли розмір каменів – більше 2 см. Його не призначають вагітним та жінкам, що годують, дітям віком до року включно.

У більшості випадків препарат добре переноситься людським організмом, але в окремих випадках можлива нудота і блювання, печія, діарея, зрідка – висипання на шкірі. Відразу після відмови від прийому препарату всі симптоми зникають.

Натуральний рослинний комплекс полегшує стан хворого при тяжких патологіях травної системи, прискорюючи його одужання та не чинячи токсичної дії на організм.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами