Капсули для очищення нирок, лікування сечокам'яної хвороби і подагри 100 шт. Ya Nuad Maw (Я Нуад Мяу) Siamica N17

Капсули для очищення нирок, лікування сечокам'яної хвороби і подагри 100 шт. Ya Nuad Maw (Я Нуад Мяу) Siamica N17

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 132 оцінок )

400

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Абсолютно натуральний препарат застосовують при захворюваннях нирок і сечовидільної системи, сечокам'яної хвороби і подагрі. Ya Nuad Maw володіючи сильною сечогінною і знеболювальною дією, очищає нирки і весь організм від сечової кислоти, солей, хлоридів, розмельчає і безболісно виводить каміння в нирках, надалі не допускає їх утворення. Знімає запалення, спазми, набряк і тягнутий біль у попереку і суглобах. Дуже добре допомагає при хронічному і гострому пієлонефриті, уретріті, циститі.

Прийом натурального препарату на основі лікарської рослини Ортосифон остистий дозволяє швидко і ефективно зняти не тільки симптоми, але і усунути корінь проблеми сечокам'яної хвороби, подагри, пієлонефриту і гломерулонефриту.

Володіючи діуретичною, спазмолітичною, калійсьберігаючою і протимікробною дією, Я Нуад Мяу очищує нирки і весь організм, сприяє зняттю набряклості, болів у суглобах, запалень сечостатевої системи, утворення каменів і піску.

Сечогінний ефект від прийому препарату супроводжується посиленим виведенням з організму солей, хлоридів, сечової кислоти і сечовини, що викликають утворення каменів, і є основною причиною багатьох захворювань опорно-рухового апарату, включаючи подагру, ревматизм і артрит.

Розчиняє відкладення солей у суглобах, розрихляє каміння до стану піску і виводить з нирок і жовчного міхура природним шляхом, перешкоджає накопиченню кальцію в нирках і подальшому утворенню каменів.

Я Нуад Мяу ефективно усуває болі в області хребта, попереку і суглобів, сприяє зняттю спазмів, судоріг і набряків, полегшує стан при артритах, артрозах, ревматизмі і подагрі.

Капсули підсилюють виділення шлункового соку, перешкоджають застою жовчі в жовчних шляхах, стимулюючи її відділення, що вкрай корисно людям, які страждають гастритами зі зниженою кислотністю, холециститами, жовчнокам'яною хворобою. Внаслідок прийому зменшуються болі, кількість сісів і лейкоцитів у жовчі, поліпшується апетит.

Препарат застосовується при гострих і хронічних захворюваннях нирок і сечокам'яної хвороби, в тому числі, і інфекційного походження (пієлонефріті, циститі, уретритах, сечокислому діатезі).

Крім цього, препарат запобігає вимиванню калію з організму, підтримує його оптимальний рівень у крові.

Під час прийому капсул рекомендуємо збільшити споживання води для більш легкого і швидкого очищення організму від солей і каменів.

Показання:
- Профілактика та лікування ниркової, сечокам'яної та жовчнокам'яної хвороб;
- уретрит, цистит, пієлонефрит, гломерулонефрит;
- подагра, ревматизм, артрит, артроз;
- гастрит зі зниженою кислотністю;
- холецистит;
- сечокислий діатез;
- підвищена набряклість і застої рідини.

Протипоказання:
- Індивідуальна непереносимість компонентів;

- вагітність, період лактації;

- гастрити з підвищеною кислотністю;

- діти до 12 років.

Зберігання:
Зберігати в сухому прохолодному місці

Склад:
У кожній капсулі міститься 250 мг екстракту Ортосифона остистого

Спосіб застосування:
Приймати по 3 капсули 2 рази на день до їжі, запиваючи невеликою кількістю води, курсом 4-8 тижнів.

Під час прийому капсул рекомендуємо збільшити кількість споживання води для більш легкого і швидкого очищення організму від солей і каменів.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами