Хондропротектор для опорно-рухового апарату Compound Tao En On 100 шт. Erawadee №16 (8859292820160)

Хондропротектор для опорно-рухового апарату Compound Tao En On 100 шт. Erawadee №16 (8859292820160)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 132 оцінок )

580

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тайські капсули для суглобів Thao en on. Лікування захворювань опорно-рухового апарату, що супроводжуються запаленням, болем, дегенеративно-дистрофічними змінами хрящової тканини суглобів і хребта. Гальмує процес руйнування хрящової тканини. Нормалізує вироблення міжсуставної рідини. Полегшує стани при міжхребцевих грижах, знімає корінцевий набряк. Знеболює.

Тайські капсули для суглобів Thao En On
Лікарський засіб Тао Ен Он - ефективний хондропротектор, що надає лікувальний вплив на пошкоджені тканини. Препарат активно бореться артритами і ревматизмами, блокуючи больовий синдром при вивихах і почуття втоми. Спрямована протизапальна та антибактеріальна дія локалізує осередок запалення, починаючи свою дію з перших хвилин прийому препарату.

Основною активною речовиною виступає індолохінолін криптолепин, що надає знеболюючу і хондропротекторну властивість, що знімає запалення і напругу в м'язах. Екстракт кореня підвищує імунітет, що дозволяє організму активно боротися із запальним процесом, стабілізує кров'яний тиск, знімає напругу м'язів. Боротися з болем і наслідками захворювань допомагають флавоноїди, тритерпеноїди, глікозиди і кумарин.

Як приймати Тао Ен Он і рекомендована добова доза
Всередину дорослим по 2 капсулі 3 раз на день після їжі. Курсом 4-8 тижнів. Дітям старше 5 років 1-2 капсули 2 рази на день після їжі.

Покази застосування
Препарат рекомендований до застосування при лікуванні патологій опорно-рухового апарату, зняття запалень і больового синдрому хрящової тканини і дисків хребта.

Клінічні випробування та численні позитивні відгуки доводять ефективний результат лікування наступних захворювань:

• остеохондроз. Грижі в області хребетного відділу.

• радікуліт;

• артрози, артрити, остеопороз;

• переломи, вивихи, надриви зв'язок, отримані в результаті травми;

• тендініт, бурсит, фасціїт.

Активні речовини, що входять до складу Compound Tao En On capsule, беруть участь у відновленні пошкоджених хрящових тканин і мастили, що зменшує тертя хрящів при рухливості суглобів. Оновлення структури хряща призводить до зменшення больового синдрому, скутості, почуття напруги в м'язах.

Перші результати лікування помітні вже відразу після прийому препарату, біль значно вщухає, м'язи розслабляються, дозволяючи вільно пересуватися. Через кілька днів ви помітите зменшення запалення і впевненість при ходьбі. Для стійкого результату необхідно пройти курсовий прийом препарату.

Протипоказання до препарату

• дітям віком до 5 років;

• вагітним і жінкам, які годують;

• за наявності індивідуальної алергічної реакції на будь-який компонент, що входить до складу препарату.

Курсовий прийом Compound Tao En On capsule дозволяє домогтися стійкого результату лікування, усунення больового синдрому і відновлення повноцінного життя пацієнта. Натуральний склад продукту безпечний для здоров'я, може прийматися як для лікування дітей старше 5 років, так і дорослих і пацієнтів похилого віку. Препарат поєднується з іншими лікарськими складами, не викликаючи алергічної реакції. Перед початком прийому препарату рекомендується пройти консультацію лікаря.

Специфікація
No.16 Хондропротектор для Лікування Суглобів Thao En On 250мг, 100 капсул

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами