Карпатський чай ЇЖАк з лісу Твоє натхнення 85 грам

Карпатський чай ЇЖАк з лісу Твоє натхнення 85 грам

Продавець:Гірські Лани

200

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

3

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Склад: лаванда, цвіт липи, ромашка, пелюстки троянди, пелюстки соняшника, м'ята, верес, обліпиха, ягоди малини.

Упаковка: паперовий пакет

Чай з присмаком весни.

  • Ментол, що міститься в чаї, хороший для вашої шкіри. Він допомагає позбутися від плям, залишаючи ясну і світлу шкіру. Крім живильної шкіри, чай з м'яти також допомагає при жирній шкірі. Чай ефективний як для пиття, так і для місцевого застосування в якості тонера.
  • Відвар ромашки очищає організм. Ромашка, як відомо, має детоксикаційні властивості, які допомагають позбавити організм від токсинів, відходів і надлишків води. Це дуже важливо не тільки для втрати ваги, але і для боротьби з здуттям живота.
  • Чай з вереском має безліч корисних функцій для організму і є відмінним способом очищення органів від токсинів і полегшення запальних болів.
  • Ягоди малини надзвичайно багаті вітаміном С, а також В9, РР, Е, В3. Також в малині міститься кальцій, калій, фосфор, магній і хлор. Корисна малина для організму під час застуди, тому що має властивість знижувати температуру.
  • Обліпиха застосовується для лікування псоріазу та поліпшення стану шкіри, для підвищення імунітету і зниження рівня холестерину. Ягоди обліпихи є чудовим джерелом вітамінів і мінералів, які всім так необхідні. Чай з обліпихою надзвичайно цілющий і корисний для здоров'я.
  • Пелюстки соняшнику - хімічна комора! Сапоніни виводять з бронхів мокротиння, антоціани заспокоюють, вітаміни групи Р очищають організм від мікробів. Причина пити відвар листя соняшнику - властивості такого напою лікувати бронхіт і подагру, усувати депресію і повертати апетит. Фіточай бореться з вірусами і мікробами, які проникли в органи.
  • Живучи в світі стресів, людина хоче отримати підтримку від природи. Чай з пелюсток троянд цілком може стати такою допомогою, так як цей напій надзвичайно корисний для організму, і при цьому відрізняється вишуканим смаком і ароматом. Ще з давніх часів ця рослина використовувалася народною медициною як протизапальний і антибактеріальний засіб. Його також можна пити при простудних і респіраторних захворюваннях або використовувати для полоскання горла при ангіні. Крім того, чай з пелюсток чайної троянди дозволяє стабілізувати артеріальний тиск, нормалізує обмін речовин і травлення, усуває набряки. Вельми корисний він для застосування в період похмілля, оскільки має здатність прибирати всі неприємні симптоми і повертати ясність розуму. Зрештою, пелюстки чайної троянди, застосування яких надзвичайно різноманітне, просто дають можливість приготувати дуже приємний, солодкуватий на смак і багатий за ароматом напій. Невелика чашка такого чаю, випита ввечері в колі сім'ї, позбавить вас від переживань і неприємностей, що відбулися протягом дня. Це такий своєрідний релакс, зміцнює нервову систему, і що допомагає вам жити.
  • Лаванда - невеликий чагарник, що росте в гірській місцевості і зустрічається в 26 видах. В якості сировини для приготування смачних чаїв і корисних напоїв використовуються висушені суцвіття рослини, що володіють таким, що запам'ятовується приємним ароматом. Квітка лаванди задіюється також в косметиці, медицині і іноді в кулінарії. До її найбільш корисним властивостям відносять наявність в основному складі флавоноїдів, органічних кислот, ефірних масел, спиртів і кумарину. Завдяки цьому лаванда може бути використана як ефективний протизапальний засіб, антисептик. Крім того, вона робить благотворний вплив на систему кровотворення і лімфу. Завдяки такому багатому складу хімічної формули і властивостями лаванди допомагати при багатьох недугах, трав'яний чай і з неї прийнято вживати в наступних випадках: при ГРВІ, ГРЗ та інших інфекційних хворобах; якщо потрібно подолати безсоння; при частих головних болях, а також знервованих станах; коли потрібна нормалізація роботи шлунково-кишкового тракту; в депресивних і стресових станах. Крім того, чашечка чаю з лавандою допоможе вивести токсини з організму і нормалізує циркуляцію крові в судинах головного мозку.



Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Кількість пачок в упаковці, шт
  • 1
Термін придатності
  • 12 місяців
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами