Магнит от курения ZEROSMOKE

Оставить отзыв

Код:  371571588

Магнит от курения ZEROSMOKE

Оставить отзыв

Код:  371571588

Продавец:RSI

4.1/5  ( 213 оценок )

191

Есть в наличии

2

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Питання про те, як кинути курити сьогодні займає розуми більшої частини людства. Позбутися від цієї згубної звички мріють мільйони, але звикання до нікотину настільки сильне, що часто навіть людині з сильною волею необхідно застосовувати додаткові засоби. Значно прискорити процес відвикання від нікотину допоможе засіб від куріння Zerosmoke, що представляє собою набір, в який входять предмети для проведення терапевтичного масажу знаходяться на вушних раковинах біологічно активних точок. Даний спосіб називається аурикулотерапия.

Принцип дії засобу від куріння Zerosmoke

Для використання Zero smoke не потрібно ніяких особливих навичок. У набір входять два магніти різних розмірів, мають золоте покриття в 24 карата. Дане покриття захищає шкіру від виникнення алергічних реакцій і одночасно є натуральним провідником. Спосіб застосування набору такий:

  • Необхідно взяти магніт від куріння меншого розміру кінчиками пальців і розмістити його на передню частину вушної раковини.
  • Другий магніт, більший за розміром, помістити на задню частину вушної раковини, навпроти першого.

Після цього можна приступати до своїх звичайних щоденних заняття. Магнітне поле буде утримувати вироби на вусі, поки ви самі їх не зніміть.

Носити Zerosmoke необхідно близько дев'ятої години в день. Можна робити перерви на 2 - 3 години. На ніч вироби необхідно знімати.

Вироби схожі на оригінальна прикраса, тому не будуть залучати до себе уваги оточуючих.

Ефективність використання магнітів від куріння Zerosmoke

Ефективність дії Zerosmoke доведена за допомогою проведення практичних досліджень. З 100 осіб, які мають даним способом, відмовилися від шкідливої ​​звички 78. Причому бажання знову закурити до них не поверталося

Характеристики

Гарантия
  • 14 дней
Страна регистрации бренда
  • Китай
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами