Препарат INOSINE INJECTION 5 ампул по 400 мг/10 мл

Препарат INOSINE INJECTION 5 ампул по 400 мг/10 мл

Продавець:Sport group

4.5/5  ( 126 оцінок )

1 500

1 450

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Метаболічний препарат INOSINE INJECTION 5 ампул по 400 мг/10 мл


Метаболічний засіб, попередник аденозинтрифосфату (АТФ); має антигіпоксичну, метаболічну та антиаритмічну дію.
Підвищує енергетичний баланс міокарда, покращує коронарний кровообіг, запобігає наслідкам інтраопераційної ішемії нирок.
Приймає безпосередню участь в обміні глюкози та сприяє активізації обміну в умовах гіпоксії та за відсутності АТФ. Активує метаболізм піровиноградної кислоти для забезпечення нормального процесу тканинного дихання, а також сприяє активуванню ксантіндегідрогенази.

Стимулює синтез нуклеотидів, посилює активність деяких ферментів циклу Кребса. Проникаючи в клітини, підвищує енергетичний рівень, позитивно впливає на процеси обміну в міокарді, збільшує силу скорочень серця і сприяє більш повному розслабленню міокарда в діастолі, внаслідок чого зростає ударний об'єм крові. Знижує агрегацію тромбоцитів, активує регенерацію тканин (особливо міокарда та слизової оболонки шлунково-кишкового тракту (ЖКТ).

Показання до активних речовин препарату Інозин

Комплексне лікування перенесеного інфаркту міокарда, ІХС, порушень серцевого ритму, зумовлених застосуванням серцевих глікозидів, на фоні міокардіодистрофії після перенесених інфекційних захворювань; у комплексній терапії захворювань печінки (в т.ч. гепатити, цироз, жирова дистрофія, спричинена алкоголем чи лікарськими засобами), урокопропорфірії; операції на ізольованій нирці як засіб фармакологічного захисту при короткочасному виключенні кровообігу оперованого органу (для внутрішньовенного введення).

Протипоказання до застосування

Підвищена чутливість до інозин; подагра, гіперурикемія; вагітність, період грудного вигодовування; вік до 18 років (ефективність та безпека не встановлені).

З обережністю: ниркова недостатність.


Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами