Фіточай Новий Час Цукрознижуючий 75 г

Фіточай Новий Час Цукрознижуючий 75 г

Продавець:MyGreenStore

4.8/5  ( 129 оцінок )

65

Є в наявності

4

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Трав'яний чай «Цукрознижуючий» – суміш лікарських рослин, які здавна використовуються для профілактики та лікування цукрового діабету.

Останнім часом діабет став найпоширенішим захворюванням серед людей різного віку. Діабет – важке захворювання, в результаті якого відбувається підвищення рівня цукру в крові через недостатність вироблення підшлунковою залозою гормону інсуліну. При цьому порушується обмін вуглеводів, що призводить до ушкодження стінок судин і розвитку ускладнень з боку різних органів: судин головного мозку, серця, нирок, нижніх кінцівок, очей. До порушення обміну глюкози надалі приєднується порушення обміну білків і жирів. У крові хворого на діабет накопичуються токсичні продукти, які отруюють організм. Вони сприяють збільшенню тяжкості стану хворого та прогресуванню ускладнень.

Велику роль у розвитку діабету відіграє неправильне харчування: переїдання, надмірне вживання жирної, солодкої їжі, вживання алкоголю, а також нестача в раціоні рослинних продуктів, клітковини, вітамінів, мікроелементів. Стреси, вірусні інфекції, малорухливий спосіб життя також сприяють розвитку діабету.

Показання до застосування:

  • цукровий діабет, ожиріння, атеросклероз;
  • профілактика розвитку ускладнень цукрового діабету (діабетичних ангіопатій, ретинопатій, нефропатій, полінейропатій);
  • профілактика ендокринних, онкологічних та імунних захворювань;
  • для зниження ваги та очищення організму.

Спосіб застосування: 0,5–1 ч. ложку фіточаю залити склянкою окропу, настояти 5–7 хвилин, пити 2–3 рази на день між прийманнями їжі або за 30 хвилин до приймання їжі.

Курс приймання: 3–6 тижнів.

Склад: аронія (горобина) чорноплідна, плоди; брусниця звичайна, листя; спориш, трава; оман високий, кореневища і корені; кукурудзяні рильця; лопух великий, коріння; кульбаба лікарська, коріння; ромашка лікарська, квітки; цикорій звичайний, коріння; квасоля звичайна, стулки стручків.

Вага: 75 г.

Виробник: ТМ «Новий час», Україна.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами