Тест смужки Longevita 50 шт

Оставить отзыв

Код:  377256531

Тест смужки Longevita 50 шт

Оставить отзыв

Код:  377256531

Продавец:SEVI

4/5  ( 51 оценок )

572

Есть в наличии

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Тест смужки Longevita 50 шт

Тест смужки Longevita є витратними матеріалами для приладів для вимірювання цукру (глюкометрів), які дозволяють користувачеві, у якого діагностовано цукровий діабет, мати можливість самостійного контролю рівня цукру в крові. Використання тест-смужок Longevita дозволяє точно робити аналізи крові на глюкозу в побутових умовах, не відвідуючи лабораторію.

Longevita є інструментом самостійного контролю.

Тест-смужки ”Longevita” призначені для застосування у глюкометрах відомої британської марки Longevita. Дані смужки повністю поєднуються з усіма моделями глюкометрів, що відрізняє їх від тестових смуг інших торгових марок, які зазвичай вузько специфіковані (для кожної моделі глюкометра необхідне придбання індивідуальних витратних матеріалів).

При виробництві тест смужок Лонгевіта фахівцями передбачена не тільки їхня практичність, а й за рахунок застосованих новітніх технологій забезпечується висока точність результатів, а, відповідно, і надійність самомоніторингу. Метод вимірювання, що використовується в продукції, ґрунтується на електрохімічній реакції з речовиною. Це дає можливість отримувати точні результати, що відображаються на рідкокристалічному дисплеї після десяти секунд, як діагностичну смужку ввели в глюкометр.

Точне та просте застосування діагностичних смуг Longevita:

Для аналізу з тестом смужками Лонгевіта знадобиться мінімальний обсяг забору крові. Для цього достатньо нанести на смужку 2,5 мкл, щоб дізнатися про концентрацію глюкози. Також тестова смужка виготовлена ​​так, що потрібна кількість крові при її витягуванні відбувається автоматично.

Характеристики смужок Longevita:

Термін придатності – 24 місяці від дати виробництва (зазначено на упаковці)

Термін придатності після розкриття упаковки – 90 днів

Комплектація: 2 упаковки тест-смужок по 25 шт.

Купити тестові смужки Longevita 50 шт.

Для того, щоб завжди мати точні результати вимірювань глюкози, купіть тестові смужки Longevita. Зробити покупку, не виходячи з дому, Ви можете на сайті нашого інтернет-магазину, залишивши заявку або замовивши зворотній дзвінок. Фахівці інтернет-магазину оперативно зв'яжуться з Вами, розкажуть про товар, про ціни і акції, про способи отримання та оплати. Ми надсилаємо замовлення до всіх міст України. Також тест-смужки, глюкометри та інші товари медичного застосування Ви можете придбати у нашому спеціалізованому магазині. Києвом можна замовити кур'єрську доставку.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами