Тест смужки OneTouch Ultra (Ван Тач Ультра) 50 шт

Оставить отзыв

Код:  377256594

Тест смужки OneTouch Ultra (Ван Тач Ультра) 50 шт

Оставить отзыв

Код:  377256594

Продавец:SEVI

3.9/5  ( 54 оценок )

1 142

Есть в наличии

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Тест смужки OneTouch Ultra (Ван Тач Ультра) 50 шт

Тест-смужки OneTouch Ultra є витратними матеріалами для проведення персонального контролю за концентрацією цукру в крові за допомогою приладів - глюкометрів моделей ONE TOUCH ULTRA, ONE TOUCH ULTRA Easy. Інноваційна будова тестової смуги дозволяє отримувати точні результати вимірів всього за 5 секунд. Висока точність смуги ультра при низькому та високому рівні глюкози доведена результатами 8-річних досліджень. Для зручності дані лінії випускаються в одному коді.

Переваги тест-смужок Ван Тач Ультра:

Капілярний спосіб забору крові

Робоча поверхня тестової смуги OneTouch Ultra виготовлена ​​з капілярною будовою, що дозволяє проводити автоматичний забір потрібної кількості крові, достатньої для точного виміру глюкози в крові.

Мальтоозонозалежні хім. реакції

При роботі з тест-смужками OneTouch Ultra використовуються хімічні реактиви-реагенти, що вступають у сполучну реакцію із солодовим (мальтозним) цукром. За рахунок цього відбувається підвищення точності вимірювання дійсної концентрації глюкози в крові.

Технологічне нововведення "DoubleSure" (покращує контроль даних вимірів)

Для вимірювання вмісту цукру (глюкози) з тест-смужками передбачені два незалежні електроди для 2-х незалежних один від одного аналізів, які проходять звіряння, а результати висвічуються на екрані приладу.

Як зберігати та використовувати тест-смужок Ван Тач Ультра:

Тубуси (контейнери) з тестовими смужками необхідно зберігати в місці, де прохолодно і сухо, де температура повітря не перевищує + 30 градусів за Цельсієм.

Заборонено зберігати флакони (тубуси) з тест.смужками в холодильниках та під потраплянням прямого сонячного світла.

Діагностичні смужки потрібно зберігати безпосередньо в упаковці (оригінал), де вони продаються. Не можна витягувати та перекладати тест смужки в інші ємності.

Не можна користуватися смужками, у яких минув термін придатності, що дає можливість невірних результатів моніторингу, і може зашкодити здоров'ю користувача.

тех. Показники товару:

Тестові смужки One Touch Ultra

Виробник One Touch (США)

Вимірювання показників Глюкоза

Упакування, шт. 50

Термін застосування смужок після першого відкриття флакона 6 міс.

Купити діагностичні смужки OneTouch Ultra ( 50шт.) в Україні:

Зручні та надійні діагностичні смужки з інноваційною будовою для швидкого та точного вимірювання глюкози Ви можете купити на сайті нашого інтернет-магазину за доступною ціною, гарантованою якістю та відправкою по всій Україні. Також придбати тест. смужки, прилади-глюкометри та іншу продукцію для здоров'я та краси Ви можете у нашому спеціалізованому магазині. Києвом можна замовити кур'єрську доставку.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами