Експрес-тест Wondfo на ПСА (PSA) – простатспецифічний антиген

Оставить отзыв

Код:  378971280

Експрес-тест Wondfo на ПСА (PSA) – простатспецифічний антиген

Оставить отзыв

Код:  378971280

Продавец:SEVI

4/5  ( 54 оценок )

75

Есть в наличии

1

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Експрес-тест на ПСА (PSA) – простатспецифічний антиген для визначення простатспецифічного антигену (ПСА) у вигляді касети Wondfo – це імунологічний експрес-аналіз для якісного визначення простат-специфічного антигену у сироватці/плазмі крові людини. Цей тест призначений як допоміжний засіб для моніторингу пацієнтів щодо прогресування захворювання передміхурової залози або відповіді на лікування, а також для виявлення рецидивуючого або залишкового захворювання.

Лише для діагностики in vitro. Лише для застосування медичними працівниками.

Особливості експрес-тесту Wondfo на ПСА (PSA) – простатспецифічний антиген:

Простат-специфічний антиген людини (ПСА) – це серинові протеази, одноланцюжковий глікопротеїн з молекулярною масою приблизно 34000 Дальтон, що містить 7% вуглеводів у масовому співвідношенні. ПСА є імунологічно специфічним для тканини передміхурової залози. Він присутній у нормальній, доброякісній гіперплазованій та злоякісній тканині передміхурової залози, у метастатичній карциномі простати, а також у рідині передміхурової залози та насіннєвій плазмі. ПСА не визначається в жодній іншій здоровій тканині, отриманій від чоловіків, і не виробляється раковими клітинами молочної залози, легень, товстої кишки, прямої кишки, шлунка, підшлункової залози або щитовидної залози.

Крім цього, він функціонально та імунологічно відрізняється від простатичної кислої фосфатази (ПКФ).

Про підвищені концентрації ПСА в сироватці крові повідомлялося у пацієнтів з раком передміхурової залози, доброякісною гіпертрофією передміхурової залози або запальними станами в інших прилеглих тканинах сечостатевої системи, але не практично у здорових чоловіків, чоловіків з карциномою поза передміхурової залози, практично здорових жінок, або жінок. хворих на рак. Клінічні звіти показали, що сироватковий ПСА є одним із найефективніших пухлинних маркерів в онкології. Він може бути точним маркером для оцінки відповіді на лікування у пацієнтів з раком передміхурової залози. Тому вимірювання концентрацій ПСА у сироватці може бути важливим інструментом моніторингу пацієнтів з раком передміхурової залози, а також визначення потенційної та поточної ефективності хірургічного втручання чи інших методів лікування.

Останні дослідження також вказують на те, що вимірювання ПСА здатні покращити виявлення раннього раку передміхурової залози у поєднанні з пальцевим дослідженням прямої кишки (ПІПК).

Запобіжні заходи при проведенні тестування:

Цей набір призначений лише для зовнішнього використання. Чи не ковтати.

Утилізувати після першого застосування. Тест не можна використовувати повторно.

Не використовувати набір для аналізу після закінчення терміну придатності.

Не використовувати набір, якщо упаковка має пошкодження або погано закрито.

Зберігати у недоступному для дітей місці.

Усі зразки слід розглядати як потенційно небезпечні, і поводження з ними має здійснюватися як з інфікованими реагентами.

ЗБЕРІГАННЯ І СТАБІЛЬНІСТЬ:

Зберігати при температурі 2ºC - 30ºC у закритому пакеті до закінчення терміну придатності.

Зберігати у місці, захищеному від сонячного світла, вологи та високої температури.

Чи не заморожувати.

Збір та підготовка тесту:

1. Відокремте сироватку або плазму від крові якнайшвидше, щоб уникнути гемолізу. Можна використовувати лише прозорі, негемолізовані зразки.

2. Тест необхідно проводити одразу після збору зразків. Не залишайте зразки протягом тривалого часу при кімнатній температурі. Зразки можна зберігати при температурі 2°C – 8°C до 3 діб. Для тривалого зберігання зразки слід зберігати за температури нижче -20 °C.

3. Перед проведенням тесту доведіть зразки до кімнатної температури. Перед проведенням тесту заморожені зразки потрібно повністю розморозити та ретельно перемішати. Не слід заморожувати та розморожувати зразки повторно.

ПРОЦЕДУРА ПРОВЕДЕННЯ АНАЛІЗУ:

Тест слід проводити при кімнатній температурі (10°C – 30°C).

1. Витягніть пристрій для аналізу з саші з фольги, надірвавши по лінії відриву, і помістіть його на горизонтальну поверхню.

2. Утримуючи піпетку для зразків вертикально, додайте чотири краплі (80мкл ~ 100мкл) сироватки або плазми в лунку для зразка (позначену стрілкою).

3. Зачекайте 15 хвилин і рахуйте результати. Не повторюйте результати після 30 хвилин.

ІНТЕРПРЕТАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ТЕСТУВАННЯ:

Позитивний (+) – блідо-рожеві смужки візуалізуються як у контрольній, так і в тестовій ділянках. Інтенсивність тестової лінії має бути такою ж або більшою, ніж інтенсивність контрольної лінії; це свідчить про позитивний результат: концентрація ПСА у зразку дорівнює або вище за пороговий рівень 4 нг/мл.

Негативний (-) - з'являється лише одна блідо-рожева смужка у контрольній області, або з'являється також і тестова смужка, але світліша ніж контрольна. Це свідчить про те, що концентрація ПСА у зразку є нульовою або нижчою від порогового рівня.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами