Пластир детокс Hodaf для ніг натуральний 2шт ПЛ-014

Оставить отзыв

Код:  380220177

Пластир детокс Hodaf для ніг натуральний 2шт ПЛ-014

Оставить отзыв

Код:  380220177

Продавец:Pyramid JB

34

Заказ от 1 шт

Есть в наличии

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Вивільняє небажані токсини

Підвищує рівень енергії

Зменшує біль, біль, головний біль і втому

Знімає стрес

Поліпшує метаболізм

Покращує кровообіг

Покращує втрату ваги

Цілком непомітний - Працює під час сну

Просто та легко використовувати

СКЛАД: бамбуковий оцет, хітозан, декстрин, докудами (саврурова рослина, латинська назва "Houttuynia cordata") має протиалергенний ефект, очищає кров, зміцнює стінки судин), лист мушмули, турмалін, рослинна клітковина, вітамін С і деревний оцет. Подушечки упаковані в індивідуальне впакування для збереження свіжості.

Як використовувати: 1. Нанесіть детокс-пластир за годину до сну. 2. Вимийте та висушіть ноги або частину тіла перед нанесенням DetoxPatch. 3. Візьміть один клейкий лист і повільно зніміть папір. 3. Покладіть подушечку для ніг на клей так, щоб склад подушечки був вільний і помістіть на підошви ніг або на бажану область іншої частини тіла. (При необхідності можна носити шкарпетки) 4. Носити 8-10 годин, потім зняти патч. 5. Протріть поверхню вологим рушником, доки вона не перестане бути липкою. 6. Використані пластири здаватимуться темно-зеленими або сірими, оскільки вони поглинають токсини та відходи з вашого тіла. 7. Продовжуйте використовувати щоночі, поки зміна кольору прокладки не зникне. 8. Коли на використаних пластирях з'являються ознаки освітлення, наносите один або два рази на тиждень для підтримки.

Основним ефектом подушечок для ніг Detox є детоксикація. Патчі будуть поглинати ваші токсини після використання протягом усієї ночі. Це видно зі зміни кольору після використання. Чим бруднішою ви бачите подушечку для ніг, тим більше токсинів вона ввібрала. Після постійного використання протягом певного періоду вони стануть чистішими щоранку. Це означає, що більшість токсинів у вашому організмі вже вийшла. Крім ніг, ви також можете наносити ці подушечки для ніг на інші частини тіла, включаючи спину, коліна, лікті і т.д.

ОБМЕЖЕННЯ у використанні: не наносите на відкриту рану. Якщо у вас є алергія, не використовуйте ці патчі. Цей продукт не призначений для діагностики та лікування захворювань.

Використовуйте з обережністю :

Людям схильним до алергії на рослини.

Виробник: Hebei houde hanfang medical device Co., Ltd.

Характеристики

Страна-производитель
  • Китай
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами