Препарат Паскорбін (Pascorbin) 7.5 g / 50 мл

Оставить отзыв

Код:  386632551

Препарат Паскорбін (Pascorbin) 7.5 g / 50 мл

Оставить отзыв

Код:  386632551

Продавец:Sport group

4.3/5  ( 129 оценок )

1 510

1 290

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Спосіб застосування та дози

Препарат Паскорбін – Pascorbin необхідно застосовувати у суворій відповідності до вказівок лікаря. Якщо не призначена інша доза, то призначається доза 5 мл на добу повільним внутрішньовенним введенням Паскорбін Pascorbin за допомогою крапельниці, при цьому для розведення препарату використовується до 50 мл розчину для ін’єкцій. З метою профілактики дефіциту вітаміну C за тривалого парентерального харчування дорослим призначається внутрішньовенно від 100 до 500 мг аскорбінової кислоти на добу (що відповідає 0,7-3,3 мл). Дітям призначається Паскорбін – Pascorbin внутрішньовенно 5-7 мг аскорбінової кислоти на один кілограм маси тіла на добу.

При метгемоглобінемії у дитячому віці:

Препарат Паскорбін – Pascorbin вводять внутрішньовенно один раз на добу від 500 до 1000 мг аскорбінової кислоти (що відповідає 3,3-6,6 мл). При необхідності введення слід повторити в тій же дозі, проте доза 100 мг на кілограм маси тіла на добу не повинна бути перевищена.

Країна походження: Німеччина.

До можливих побічних ефектів відносяться: У дуже поодиноких випадках можливий розвиток реакцій гіперчутливості, таких як утруднення при диханні та алергічні шкірні реакції. У деяких випадках Паскорбін – Pascorbin викликає короткочасні порушення кровообігу, виражені такими симптомами, як запаморочення, нудота та нечіткість зору. При гострих інфекціях у дуже поодиноких випадках також спостерігалися такі реакції, як озноб та підвищення температури. При виникненні будь-яких побічних ефектів, навіть тих, що не перераховані вище, слід негайно припинити ін’єкції Паскорбін- Pascorbin або інфузії та звернутися до лікаря або фармацевта.

Особливі вказівки

Якщо пацієнт страждає на деякі розлади, то даний препарат Паскорбін – Pascorbin, повинен використовуватися тільки за певних умов і з особливою обережністю, а саме: препарат Паскорбін – Pascorbin повинен застосовуватися тільки після консультації з лікарем за наявності оксалатного каміння в нирках, а також при деяких захворюваннях , при яких в організмі підвищено вміст заліза, таких як таласемія, гемохроматоз та сидеробластна анемія. Під час вагітності та в період грудного вигодовування доза препарату Паскорбін – Pascorbin не повинна перевищувати 100-500 мг на добу. Після введення грамових доз концентрація аскорбінової кислоти у сечі сильно зростає, внаслідок чого можливе спотворення таких хіміко-клінічних показників, як рівень глюкози, сечової кислоти, креатиніну та неорганічних фосфатів. При одночасному застосуванні Паскорбін – Pascorbin з іншими препаратами можлива взаємодія між лікарськими засобами, що веде до зміни дії та побічних ефектів препаратів, що приймаються. Тому слід обов’язково проконсультуватися з лікарем перед початком застосування Паскорбін – Pascorbin (аскорбінової кислоти).

Характеристики

Действие
Страна регистрации бренда
  • Германия
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами