Набір електродів для дарсонвалів BactoSfera (14 шт) у футлярі

Оставить отзыв

Код:  393137121

Набір електродів для дарсонвалів BactoSfera (14 шт) у футлярі

Оставить отзыв

Код:  393137121

Продавец:SEVI

4/5  ( 57 оценок )

1 394

Есть в наличии

1

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Набір електродів для дарсонвалів BactoSfera (14 шт) у футлярі:

  • Електрод для дарсонвалю BactoSfera BS-04 «Універсал тонкий» призначений для надделікатного точкового впливу, що потребує «хірургічної» точності. Може використовуватися для лікування захворювань очей та повік, ячменю, для дарсонвалізації волосяного покриву брів. Забороняється пряма дія електродом на слизову оболонку очей, допускається вплив на шкіру закритих повік при низькій потужності коронного розряду.
  • Електрод для дарсонвалю BactoSfera BS-05 «Носовий» призначений для лікування хронічного нежитю, гаймориту, фронтиту та інших захворювань носової порожнини. Середня частина електрода виконана з електроізолюючого скла, що забезпечує фокусування струму виключно на наконечнику електрода, щоб унеможливити випадкові пробої на нецільові ділянки тіла.
  • Електрод для дарсонвалю BactoSfera BS-06 «Дісенний» призначений для лікування захворювань ротової порожнини (запалення ясен, пародонтоз, стоматит). Загнуте та тонке закінчення електрода дозволяє зручно впливати на важкодоступні місця ясен та верхнього неба. Уникайте впливу на зубну емаль. Середня частина електрода виконана з електроізолюючого скла, що забезпечує фокусування струму виключно на наконечнику електрода, щоб унеможливити випадкові пробої на нецільові ділянки тіла.
  • Електрод для дарсонвалю BactoSfera BS-07 «Вушний» призначений для лікування захворювань вух (отит, неврит слухового нерва, запалення середнього вуха, підвищене сірковиділення, шум у вухах).
  • Електрод для дарсонвалю BactoSfera BS-08 «Бородавальний» призначений для точкового «припікання». За допомогою металевого наконечника здатний передавати сильні розряди. Позбавить від бородавок та папілом, фурункулів та різних гнійних запалень шкіри.
  • Електрод для дарсонвалю BactoSfera BS-09 «Точковий» призначений для проведення локальних процедур точкового впливу на уражені ділянки шкіри. Ефективний у боротьбі з прищами та вугровим висипом.
  • Електрод для дарсонвалю BactoSfera BS-10 "Ректальний" призначений для порожнинних ректальних процедур. Лікує захворювання: геморой, простатит, запалення прямої кишки, анальні тріщини.
  • Електрод для дарсонвалю BactoSfera BS-11 «Вагінальний» призначений для порожнинних вагінальних процедур, профілактики та лікування гінекологічних захворювань. Середня частина електрода виконана з електроізолюючого скла, що забезпечує фокусування струму виключно на наконечнику електрода, щоб унеможливити випадкові пробої на нецільові ділянки тіла.
  • Електрод для дарсонвалю BactoSfera BS-12 «Коло мале» призначене для всього тіла, може використовуватися для делікатної обробки очей, губ, носа, брів, пальців, нігтів, долонь, стоп. Забороняється пряма дія електродом на слизову оболонку очей, допускається вплив на шкіру закритих повік при низькій потужності коронного розряду. Діаметр 2 див.
  • Електрод для дарсонвалю BactoSfera BS-13 «Коло велике» призначене для обробки всього тіла, має велику контактну площу. Особливо ефективний при лікуванні великих уражених ділянок шкіри псоріазом, дерматитом, себорей, екземою, позбавляємо. Має діаметр 4 см.
  • Електрод для дарсонвалю BactoSfera BS-14 «Т-подібний» має широку смугу охоплення шкіри та призначений для плоских ділянок тіла (спина, поперек, груди, живіт, кінцівки).
  • Електрод для дарсонвалю BactoSfera BS-15 «Контактно-дистанційний». Унікальна конструкція електрода дозволяє одночасно надавати контактну та дистанційну дію струму на шкірні покриви. Ведучи електрод по шкірі, струм з кулястих частин електрода контактно надходить у тканини, одночасно з чим виникає коронний розряд на відстані 5 мм між перемичкою кулястих частин електрода і поверхнею шкіри, створюючи дистанційну методику дарсонвалізації. Синтез контактної та дистанційної методики дарсонвалізації дозволяє проводити різноманітні складні процедури з різними цілями для більшості ділянок тіла.
  • Електрод для дарсонвалю BactoSfera BS-16 «Триконтактний» має унікальну конструкцію, що сприяє отримувати вплив струму на шкіру одночасно в трьох точках-контактах, створюючи посилену дарсонвалізацію. Зручний для роботи з хребтом. Ефективний у боротьбі з целюлітом.
  • Електрод для дарсонвалю BactoSfera BS-17 «Дуга» призначений для дарсонвалізації шиї, потилиці, чола, скронь, рук, ніг, гомілок, стегон, сідниць та інших округлих частин тіла. Забирає целюліт і варикоз. Поступово розподіляє струм на широку ділянку шкіри.

Купити в Україні набір електродів для дарсонвалів BactoSfera (14 шт) у футлярі з гарантією якості та за доступною ціною:

Для швидкого та зручного придбання електродів - звертайтесь на сайт інтернет-магазину . Кваліфікований фахівець оперативно зв'яжеться з Вами, розповість про продукт, що цікавить, про ціни, знижки та акції. про способи оплати та отримання. Ми негайно відправимо Ваше замовлення до будь-якого населеного пункту України. Також широкий асортимент продукції для здоров'я та краси представлений у нашомуспеціалізований магазин. Києвом - самовивіз з магазину та кур'єрська (адресна) доставка.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами