Пластырь от волдырей на пятках, средние, Компид, Compeed Extreme, 5 шт

Оставить отзыв

Код:  397498947

Пластырь от волдырей на пятках, средние, Компид, Compeed Extreme, 5 шт

Оставить отзыв

Код:  397498947

Продавец:Apollo

4.7/5  ( 84 оценок )

389

Есть в наличии

3

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Пластирі від пухирів Compeed, середні, 5 шт - медичний засіб, який сприяє загоєнню пухирів на стопі та допомагає зменшити біль.

Вміст упаковки В упаковці 5 патчів розміром: 4,2 см х 6,8 см. Характеристики товару Пластирі Compeed допомагають загоєнню пухирів на стопі та зменшують відчуття болю. Гідроколоїдна технологія Compeed підтримує поглинання вологи завдяки активним частинкам гелю. Товщина пластиру дозволяє пом’якшити та розподілити тиск на сечовий міхур, щоб зменшити біль. Виріб має м'яко оброблені краї, що запобігає потертості. Пластирі від пухирів Compeed - це продукт, який швидко зменшує біль, сприяє загоєнню і довго залишається на одному місці. Продукт водонепроникний і дихаючий, перешкоджає випаровуванню природної вологи і підтримує захист від проникнення бактерій ззовні. Як користуватися медичним виробом Перед використанням очистіть і висушіть шкіру. Місце з пухирем не повинно бути жирним від кремів або масел. Зніміть паперову основу пластиру, уникаючи торкання клейкої основи. Наклейте пластир рішучим рухом, щоб він покрив пухир. Згладьте краї латки. Залиште пластир на місці, доки він не зніметься самостійно (примітка: пластир може залишатися на місці до кількох днів). Щоб зняти пластир: не тягніть вгору, а повільно розподіліть його по шкірі. Це медичний прилад. Використовуйте відповідно до інструкції із застосування або етикетки.

Характеристики

Особенности
Страна регистрации бренда
  • Франция
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами