Бальзам Dr.ТРАВ 35г "Простудин"

Оставить отзыв

Код:  402917388

Бальзам Dr.ТРАВ 35г "Простудин"

Оставить отзыв

Код:  402917388

Продавец:Юзон

4.8/5  ( 1815 оценок )

129

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Бальзам «Простудин» на основі лікарських рослин, рекомендований як допоміжний засіб для профілактики гострих респіраторних захворювань. Компоненти, які входять до складу бальзаму мають противірусну і бактеріальним властивостями.

Евкаліпт – усуває закладеність носа, полегшує дихання. Має протимікробну дію і активно використовується в профілактиці і лікуванні простудних захворювань. Зміцнює імунну систему, що активізує захисну функцію і стійкість організму до мікробів. Ефективно знімає запальні процеси, заспокоює нервову систему і розслаблює.

Ментол – має протимікробну властивістю. Зменшує больовий синдром і надає судинозвужувальну дію. При температурі має здатність охолоджувати тіло, а при зниженні температури – зігрівати. Заспокоює нервову систему.

Прополіс – захищає організм від бактерій і мікробів, допомагає швидко відновити сили після простудного захворювання. Зміцнює імунну систему,

Мускатний горіх – допомагає розширити кровоносні судини і полегшує роботу серцево-судинної системи.

Шавлія – ​​має протизапальну і антисептичну дію, заспокоює слизову.

Ефірна олія сосни – володіє протизастудним ефектом. Полегшує дихання при закладеності носа, кашлі та інших простудних запаленнях. Докір процес одужання організму, надає силу і енергію після хвороби.

Спосіб застосування:

Тонким шаром нанести бальзам на необхідні ділянки: спина, грудна клітка, ніс. Масажними рухами втирати. Для поліпшення ефекту покладіть на необхідне місце теплу пов’язку у вигляді компресу.

Характеристики

Страна
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами