Апарат дарсонваль T-10

Оставить отзыв

Код:  408593538

Апарат дарсонваль T-10

Оставить отзыв

Код:  408593538

Продавец:SEVI

3.9/5  ( 54 оценок )

15 289

Есть в наличии

1

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Апарат дарсонваль T-10:

  • боротьба із косметологічними недосконалостями;
  • прискорення регенераційних процесів;
  • реабілітація волосистих тканин;
  • підвищення тонусу та стабілізація імунного захисту.

Що може апарат Дарсонваль: фізіотерапія для здоров'я та краси:

Покращений апарат Дарсонваль Т-10 допомагає отримати ще більше процедур дарсонвалізації. Обробка апаратом дає потужний позитивний ефект:

Нормалізується кровообіг, у тому числі – у пацієнтів із хронічними станами, млявістю та втомою.

Активуються природні обмінні процеси в тканинах, клітини одержують більше живлення.

Шкіра відновлюється за рахунок внутрішнього ресурсу, звикає піклуватися про себе в активному режимі.

Відбувається природне регулювання виділення себуму. Шкірне сало починає виділятися в адекватній кількості для підтримки здоров'я шкіри, без зайвої жирності (комедони, акне) або сухості (лущення, дратівливість).

Стабілізується нервова система, покращується настрій.

Як дарсонвалізація стабілізує стан шкіри?

Процес дарсонвалізації відрізняється з інших методик фізотерапії. Крім електричних розрядів, апарат Дарсонваль посилає до шкіри низку впливів:

легке ультрафіолетове випромінювання;

опромінення озонами;

опромінення оксидами азоту.

М'яке, але наполегливе опромінення разом із електродним впливом активізує шкірні процеси, запускаючи глобальну перебудову на клітинному рівні. Незважаючи на комплексне опромінення, методика дарсонвалізації чудово поєднується з більшістю відомих технік фізіотерапії. Її можна використовувати для розігріву шкіри перед іншими процедурами, або помістити до середини реабілітаційного курсу. Обмежень за віком, здоров'ям шкіри чи іншими параметрами немає: лікування апаратом Дарсонваль працює для всіх.

Контактна або безконтактна дарсонвалізація: що вибрати для салону:

Лікування шкіри апаратом Дарсонваль проходить двома способами:

Контактний метод. Для доставки енергії електродів на шкіру завдають крем або гель для дарсонвалізації. Цей крем покращує провідність струму та допомагає імпульсам електрода дістатися до глибоких шарів шкіри.

Безконтактний метод. Струмопровідний гель на шкіру не наноситься, маніпула апарату Дарсонваль не стосується тіла безпосередньо. Апарат тримають на невеликій відстані (зазвичай – 2 см) і запускають електрод на дистанції. Поверхнева дія оптимальна для обробки чутливих ділянок та лікування ніжних зон.

Якщо ви вибрали наш апарат дарсонвалізації, вибирати між методиками вам не доведеться. Апарат у стандартній комплектації підтримує обидва способи. Удосконалена конструкція забезпечує кращий результат під час роботи «безпосередньо» або на відстані.

Переваги апарату дарсонваль T-10:

Результат помітний після першої процедури. Клієнту не доводиться чекати на плоди лікування місяцями. Достатньо купити один сеанс на апараті дарсонвалізації - і шкіра виглядає краще тут і зараз.

Процедури абсолютно безболісні. В основі дарсонвалізації – принцип атравматичності. Методика не інвазивна, шкірі не потрібне тривале відновлення після сеансу.

Успіх доведено дослідженнями. Апарат Дарсонваль – доведений засіб для вирішення багатьох проблем. Він стає порятунком для пацієнтів, які роками шукали відповідний курс терапії.

Компактні габарити + широкий спектр процедур. Апарат Дарсонваль відкриває нові можливості для лікування пацієнтів і не перевантажує простір салону. Він не займе багато місця навіть у невеликому приватному кабінеті.

Робота із чутливою шкірою. Нерідко пацієнти косметолога – це люди, яким не підходить стандартний догляд через ніжну шкіру, яка потребує делікатного поводження. Апарат Дарсонваль дозволяє забезпечити стандартний догляд із нульовим ризиком подразнення чи травми.

Позитивні відгуки клієнтів. Нерідко салони вирішують купити апарат після рекомендації від постійних відвідувачів, щоби не поступатися конкурентам.

Повна комплектація: широкий набір функцій та 100% готовність до роботи прямо з коробки:

Ключова відмінність Т-10 від інших апаратів дарсонвалізації – у комплектації. Разом із апаратом Alvi Prague поставив усе, що потрібно для негайного старту:

інструкція користувача для професійної експлуатації;

удосконалена маніпула для дарсонвалізації;

10 електродних насадок для дарсонвалізації різних ділянок тіла – від ніжної шкіри до інтимних зон;

стильну поличку для зберігання змінних насадок.

Дарсонвалізація для догляду та лікування:

В Україні апарат Дарсонваль використовують для роботи зі всіма ділянками шкіри. Найбільш затребувані процедури з технології дарсонвалізації:

регулярний догляд за шкірою для комплексного омолодження та стабілізації клітинних процесів;

лікування лупи, дратівливості та інших проблем волосистих ділянок шкіри голови;

регулювання обмінних процесів у волосистих ділянках шкіри голови для нормалізації росту волосся, оздоровлення та зміцнення волосся;

прискорення загоєння шкіри, тканин після глибоких ран, операцій, хронічних захворювань;

усунення естетичних недосконалостей.

Кому показано сеанси дарсонвалізації?

Методика Дарсонваль дає найкращі результати при роботі з різними типами шкіри:

молода (регуляція виділення підшкірного сала, нормалізація процесів);

зріла (тонізування, омолодження та стимуляція регенераційної функції);

проблемна (усунення недосконалостей, лікування причин косметологічних дефектів).

Апарат дарсонвалізації без обмежень застосовується щодо чутливої шкіри. При прямій дії клієнти можуть відчувати поколювання, проте воно не завдає ні болю, ні сильного дискомфорту. Більшість пацієнтів сприймають специфічні відчуття при сеансі дарсонвалізації як приємні, відзначають комфортне тепло та терапевтичний ефект.

Придбати в Україні апарат дарсонваль T-10 з гарантією якості та за доступною ціною:

Для швидкого та зручного придбання апаратів дарсонваль – звертайтесь на сайт інтернет-магазину " ". Для цього просто залиште заявку або замовте зворотний дзвінок на нашому сайті. Кваліфікований спеціаліст оперативно зв'яжеться з Вами, розповість про товар, про ціни, знижки та акції, про способи оплати та отримання. Ми негайно відправимо Ваше замовлення до будь-якого населеного пункту України. також широкий асортимент продукції для здоров'я та краси представлений у нашому спеціалізованому магазині. Києвом - самовивіз з магазину та кур'єрська (адресна) доставка.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами