С плюс файли Sani Super C+ Pilot 08,12,15 Для переліковування

Оставить отзыв

Код:  409274436

С плюс файли Sani Super C+ Pilot 08,12,15 Для переліковування

Оставить отзыв

Код:  409274436

Продавец:GuzulDent

220

Нет в наличии

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

У пачці асорті за 2 файла 8, 10 и 15 Розміри.

 Sani Super C+ Pilot у блістерах по 6 шт – ендодонтичні інструменти призначені для ендодонтичного лікування:

- для механічної обробки сильно звужених і кальцинованих кореневих каналів: проходження кореневого каналу на робочу довжину пиляючими та обертально-ріжучими (висвердлюючими) рухами (максимально допустимий кут обертання 90 градусів);

- для забезпечення кореневого каналу оптимальних для іригації та подальшого пломбування розміру та форми.

- для визначення топографії, ступеня вигнутості каналу при рентгенівській діагностиці

- визначення попередньої робочої довжини каналу.

- для зондування кальцинованих каналів

- для створення килимової доріжки під час обробки NiTi інструментами

Особливості виробу.
  Sani Super C+ Pilot – складається з ручки, металевого стрижня з робочою частиною (ділянка стрижня призначена для виконання ендодонтичних маніпуляцій) та попередньо встановленого на стрижні стоппера. Ручка інструменту виготовлена ​​із пластмаси, стрижень із нержавіючої хромонікелевої сталі, стопер виготовлений із силікону. Неробоча частина стрижня інструменту градуйована рентгеноконтрастними насічками на відстані 18, 19, 20, 22мм від верхівки для зручності визначення його довжини на рентгенограмі.

Робоча частина є спіраль з ріжучими площинами і неагресивним (негострим) кінчиком і характеризується шорсткою поверхнею, міцністю, гнучкістю і підвищеною стійкістю до термо процесів. Кількість витків спіралі 33. При виготовленні інструмент проходить спеціальний процес термообробки, що забезпечує підвищену еластичність його кінчика. Завдяки чому навіть інструменти зовсім маленьких ISO розмірів мають підвищену стійкість до деформації у вузьких і кальценованих каналах, а значить значно полегшують проходження кореневого каналу по його довжині.

Важливою конструктивною особливістю інструменту є особливість ручки СС+: Матеріал, з якого виготовлена ​​ручка, дозволяє здійснювати стерилізацію при температурі 270 градусів. Форма ручки (звуження в центральній частині і кругові насічки) забезпечує надійну фіксацію інструменту в пальцях і прекрасну тактильну чутливість. Виражена ребристість ручки забезпечує стабільність інструменту при обробці. Крім цього ручка СС+ дозволяє більш рівномірно розподіляти тиск на пальці, забезпечуючи, таким чином, їхню меншу стомлюваність, збільшуючи ефективність робочої частини інструменту. Спеціальний отвір призначений для страхувальної нитки, що дозволяє виключити заковтування та аспірацію інструменту. На ручці промарковано довжину інструменту. Колір ручки відповідає розміру інструменту ISO.

Інструмент, що виготовляється методом скручування заготівлі трикутного перерізу (при скручуванні металеві волокна не перериваються, що сприяє збереженню міцності на вигин). Трикутний переріз заготовок всіх розмірів дозволяє зменшити загальну площу поперечного перерізу інструменту та підвищити його гнучкість. Кут між ріжучою гранню та поздовжньою віссю інструменту дорівнює 40°. Кут у верхівки становить 75 °.

Символ — літера С, промаркований на ручці.

Токсичних, зв'язувальних речовин та хімікатів інструменти не містять.

Потенційний ризик застосування – перелом інструменту у разі неправильного використання.

Характеристики

Страна-производитель
  • Китай
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами